Dobio sam ponudu za komp:
Monitor color 14" Hyndai Scan de luxe
PII Celeron 333MHz
Gigabyte ploca
32MB rama
mis
tastatura
kuciste
FDD
HDD 3,2GB
Zvucna (neintegrisano)
Graficka (neintegrisano)
CD rom
50EUR?
Znam taj racunar jer sam ga odrzavao ranije. Tip ga sada prodaje.
imam ja intelov modem 56k!!! I ja mislim da je najbolja varijanta da se nadje neki polovan, pa da se vidi koliko ljudi ucestvuje pa da se podeli cifra... Sta mislite?
Neverujem da je to najbolja varijanta ovako je bolje svako treba da garantuje za komponentu koju ustupa za doticni racunar znaci treba da ustupi 100% ispravnu komponentu, a kad se kupi polovnjak to ti je macka u dzaku neznas kakav je hd, monitor, mislim koliko su stari i u kakvom su stanju itd... da ne nabrajam.
Moze svako da garantuje za neku komponentu koju daje, ali je pitanje hoce li ta komponenta da bude kompatibilna sa drugim delovima, prvenstveno sa plocom.
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Neverujem da je to najbolja varijanta ovako je bolje svako treba da garantuje za komponentu koju ustupa za doticni racunar znaci treba da ustupi 100% ispravnu komponentu, a kad se kupi polovnjak to ti je macka u dzaku neznas kakav je hd, monitor, mislim koliko su stari i u kakvom su stanju itd... da ne nabrajam.
Moze svako da garantuje za neku komponentu koju daje, ali je pitanje hoce li ta komponenta da bude kompatibilna sa drugim delovima, prvenstveno sa plocom.
Pa zar ti sumnjas na nas sa cannonball foruma mi mozemo sve da ukomponujemo da radi.
Slazhem se sa Tetkom u potpunosti... Sem toga, ima i drugih koji bi uchestvovali ali nemaju "vishka" neku od komponenti, ovako svi imaju priliku za "chip"
Dakle, moj glas ide opciji za gotovu mashinu.
Moj glas ide kupovini, jer tako vise ljudi moze da ucestvuje i skupice se veca kinta za malo bolju masinu. Prvi predlog vam je seci usi, krpi ****. Jer jedan ima PII procesor na ......, a drugi plocu za PI, dok treci AGP karticu koja ima 32 Mb, ali ne radi na Sis cipsetu i u konfliktu je sa soft modemom. Ove je samo plasticno objasnjenje onoga sto moze da se desi.
Nego da smislimo na ciji racun da bacimo kes i da taj bude odgovoran za kupovinu, a smislicemo za isporuku.
Jel Nole bese iz HN-a?
Lepo mu kupimo-sklopimo masinu...........i svi oni koji su se ucipili u 2-3-4 kola pa kod Nola.......jedno nedelju dana da i mi vidimo taj Herceg Novi......
Comment