e sad ajmo jedna akcija solidarnosti ..ako se moze tako nazvati...
dakle,
1 maja je na Zvezdari izbila velika tuca u kojoj je jedna maloletna devojcica od jednog idijota dobila pesnicu u glavu i isutirana potom...
rezultat je EPI napad i to da se joj u urgentnom se borili i jos se bore za zivot,na aparatima je...
ako neko ima informaciju o tome ko bi mogao da bude lik koji je to uradio ili bilo kakvu pribliznu informaciju neka mi pusti PP da ne bi bilo javno sve...
ja vam prenosim moj razgovor sa mojom prijateljicom inace majkom te devojcice..
Biljana:
HVALA ZNACI MI SVAKA POMOC,,,NA ZVEZDARI 1.MAJA CERKU MI JE ZAMALO UBIO SA ZVEZDARE LIK...PICKA
11:32pmDanijel
kako zamalo ubio?
pojasni
11:32pmBiljana
PA IZBILA JE TUCA I ON JE IZ SVE SNAGE NABO PESNICOM U GLAVU I ISUTIRAO
DOBILA JE EPI NAPAD OD UDARCA BORILI SU JOJ SE U URGENTNOM 4 SATA ZA ZIVOT
Danijel
kuci ili
****m ti sranje
gde se to desilo
?
11:33pmBiljana
SOBA REANIMACIJE ZIVOT I SMRT
TRAZIM GA UBICU GA
Danijel
samo mi reci gde je tacno to bilo?
11:36pmBiljana
1.MAJ.ZVEZDARSKA SUMA GDE SU PARKOVI
Biljana
NAJVECA PICKA NE BI DIGLA RUKU NA ZENSKO A NE U TOJ MERI........ZIVOT JOJ JE U PITANJU CRCE JOJ JE STALO ZIVI NA APARATIMA
dakle,
1 maja je na Zvezdari izbila velika tuca u kojoj je jedna maloletna devojcica od jednog idijota dobila pesnicu u glavu i isutirana potom...
rezultat je EPI napad i to da se joj u urgentnom se borili i jos se bore za zivot,na aparatima je...
ako neko ima informaciju o tome ko bi mogao da bude lik koji je to uradio ili bilo kakvu pribliznu informaciju neka mi pusti PP da ne bi bilo javno sve...
ja vam prenosim moj razgovor sa mojom prijateljicom inace majkom te devojcice..
Biljana:
HVALA ZNACI MI SVAKA POMOC,,,NA ZVEZDARI 1.MAJA CERKU MI JE ZAMALO UBIO SA ZVEZDARE LIK...PICKA
11:32pmDanijel
kako zamalo ubio?
pojasni
11:32pmBiljana
PA IZBILA JE TUCA I ON JE IZ SVE SNAGE NABO PESNICOM U GLAVU I ISUTIRAO
DOBILA JE EPI NAPAD OD UDARCA BORILI SU JOJ SE U URGENTNOM 4 SATA ZA ZIVOT
Danijel
kuci ili
****m ti sranje
gde se to desilo
?
11:33pmBiljana
SOBA REANIMACIJE ZIVOT I SMRT
TRAZIM GA UBICU GA
Danijel
samo mi reci gde je tacno to bilo?
11:36pmBiljana
1.MAJ.ZVEZDARSKA SUMA GDE SU PARKOVI
Biljana
NAJVECA PICKA NE BI DIGLA RUKU NA ZENSKO A NE U TOJ MERI........ZIVOT JOJ JE U PITANJU CRCE JOJ JE STALO ZIVI NA APARATIMA
Comment