Organizacija je bila extra,samo fali malo driftovanja za vreme pauze i motoristi da po nesto izvedu,a bilo bi dobro i neku bolju lokaciju da nadju posto je na ovoj strasno uzak put...u svakom slucaju bilo je extra......
Vrbas 2009(11 i 12.07) -CBC DRAG 201m, Fotke, clipovi, utisc
Nadam se da ste se dobro proveli.
Ko je bio bio je, a ko nije neka gleda slike i neka mu bude krivo što nije bio bar jedan dan
.
.
Za sad samo malo slika a biće i još mada sam ja malo slikao
Čekamo Zverkove slike i nadam se da ima neko od forumaša koji je imao kameru da stavi i video klipove na Youtube
.
.
.
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Da svakako je bilo extra, puno puno dobrih automobila i zanimljivih potezanja... Ja imam oko 25 snimaka trka, upravo ih sredjujem pa na youtube... Hocemo snimke i slike u novu temu ili ovde?
Ekipa iz PACE CARa stigla u BGD. mislim da smo ovaj put ispunili ocekivanja a uz pomoc stapa, kanapa i malo zice. fotke u toku veceri samo da sperem vrbasku prasinu sa sebe. btw, noga citava, medo bio nezan kez
Ja nazalost nisam bio prvi dan, a zamerka za drugi dan je jer se rano zavrsilo... Trebali ste da nas pustite da se izvozamo malo, a ne da sklanjate semafor odmah..
I organizacija je mogla da bude malo bolja kod starta, jer su se neki vozaci parkirali skroz na kraj i nisu culi kad su prozvani...
A sto se odziva tice skidam kapu... Odlicna kola su bila... Sve u svemu nije lose, ali moze to i bolje...
Comment