CBC član poklanja
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
POKLANJA se lek BETAFERON
POKLANJA se lek BETAFERON za OBOLELE OD MULTIPLE SKLEROZE, koji je inace jako skup (preko 500 eura), zbog isteka roka u 11 mesecu ove godine. Ako znate nekoga kome bi ovaj lek zatrebao, kontakt iskljucivo na broj 066 390 264.
Comment
-
-
Ako se lek nekom pokloni, javi da uklonim poruku...
Comment
-
-
Odlicna tema! I ja sam jedan od placitelja ali i od donatora! Posto nisam napravio spisak sad onako iz glave znam da imam viska: Prednji i zadnji branik za golfa 2(samo plastika) prednji branik za audi 80 jaje(ostecen) reno 4 delovi motora,zastava 128 svasta nesto,audi 100 77god neke lajsne ukrasne... opel kadet b razno.... fica nesto jako malo... mercedes 123 jos manje... Najbolje je da me zainteresovani kontaktiraju pa cu da vidim sta imam a sta nemam. Inace meni treba prednji desni zmigavac bele boje za alfasud mk3 a moze i staklo fara. E za tim ja placem....POMOC PRIJATELJA! Potreban mi je lek koji se ne proizvodi u Srbiji,ali ga ima u Holandiji,Grckoj.... Ako neko zeli da pomogne moj mejl je sinisa1979@tippnet.rs
Comment
-
-
Vec duze vreme znam za izreku "ni kod babe nema dzabe" i zaista mi se cini da je se ogromna vecina ljudi iskvarila. Oni sto imaju postaju pohlepni i nista ne zele da daju dzabe jer koliko god da su imucni zele da imaju jos vise a oni sto nemaju, pa jednostavno nemaju sta da poklone. Ali razvoj ove teme menja moje misljenje. Meni su zaostala dva prednja amortizera komplet sa oprugama od forda sieere. Razlog zamene-slegle se opruge pa mi je postala malo niska napred inace sami amortizeri nisu bili losi. Ako nekom treba a prolazi kroz Sabac dacu adresu da svrati ili neka proveri koliko su troskovi Aks-a pa cu poslati. Sad inace vozim mazdu 323 bg (popaj) i "placem" za levom lajsnom uz soferku i desnom po krovu, mangupi mi skinuli. A fali mi inace i daska gepeka, mozda neko ima a da ne "dere". Pozdrav.
Comment
-
-
Poklanjam H7 6000k xenon sijalicu ispravnu.
061/665-94-23
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Odg: CBC član poklanja
Poklanjam servisnu knjigu za Renault Laguna, ono sto se dobija uz auto, uputstvo za upotrebu, debela knjiga.
Saljem Postexpress-om, o Vasem trosku.
064-127-68-14 ili na PP
BaneLong Live CBC!!!
Comment
-
-
Re: CBC član poklanja
u trecem postu, svaka cast.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Odg: CBC član poklanja
Da oživim temu:
Poklanjam dve, još solidne zimske gume VREDESTEIN 195/65R15 91H SNOWTRACK 2 * M&S dot 2207 made in Russia. Malo gorištene, jednu i po sezonu, ali dosta prešle. Menjao sam komplet, jer su dve prednje u lošem stanju.
Po dogovoru, doći u Inđiju, ili Novi Beograd. Poruke na PP.Last edited by Franjo; 14.01.2012, 12:12.
Comment
-
-
Otvoren je ceo forum za takve namene pa tema ide pod ključ.
Forum POKLANJAM se nalazi na ovom linku, klikni!
Comment
-
Comment