malo mi je slika bez obzira na kolicinu ljudi
jeste Zvrle slikao i to dosta i još čekamo ostale
ne znam gde su slike od Voćka.izgleda da Voćko ima više slika od Subara sa zadnje strane a to nije ze javnost
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Vidim da ste se extra proveli.Zao mi je sto nisam mogao doci.Nadam se da se na nekom sledecem vidjimo.
Btw plava astra G ima fenomenalne felne.Subaru Tehnica International prica za sebe (nadam se da ce mi vlasnik dozvoliti da sednem u nju jer mi je to decacki san).
Nego jel bilo kakve mjuze il se samo krkalo i pilo ?Kako li su komsije reagovale na pojavu mase auta?
ovaj put nije bilo murije, izgleda da su navikli... a da, baba je bila show. deco da vas pitam oce li ovde ovako svaki dan da bude puno automobila da se prodaju. bgillegal: "ne samo danas a za prodaju ima ako vas interesuje".
rostilj je bio odlican
druzenje jos bolje
baba je stwarno bila show program
samo zaboravih moju domacu rakiju da ponesem
tek se setih rakije kad su mi deki-ascona i sri napravili sank od spojlera
ispred continetala
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
ovaj put nije bilo murije, izgleda da su navikli... a da, baba je bila show. deco da vas pitam oce li ovde ovako svaki dan da bude puno automobila da se prodaju. bgillegal: "ne samo danas a za prodaju ima ako vas interesuje".
Najtuznije je bilo to sto se baba vrhunski smorila kada smo joj rekli da NECE toga biti ovde svaki dan. I poce nesto da prica za sebe... Obicno ti penzosi napusavaju itd, a ova podrzava, jao kolko lepih kola, momaka ihhhh Znaci ladno niko nije pravio lepsu sliku audija... Subarua ima vise nego na googletu , al ako i treba problem mi je sto sam pricao mojim napacenim kolegama za besnog audija i nijedan mi nije verovao i samo jednu sliku imam da ih mucim
Comment