Mozda je zbog felni,a mozda i zbog zvuka iz custom izdova,ko ce ga znati
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
ma kad bi ja upalio caletovog ficu nacionale, nebi mi smeli nishta!!!!!!!!!!!
Ja bi rado ishao sa vama al na zalost josh nisam polozio (imam 16 god.) jedino ako kupim motor do 125ccm shto i nije tako nemoguce!!!
Zar ti presretaci se ne zovu Kobre, sad u septembru kad sam prolazio kroz HR. upozorio me radnik na pumpi da su Kobre verovatno tu u blizini pumpe, inace sve se desavalo oko Slavonskog Broda.
Ljudi to bi bila krasna organizacija... Lepo se izvozamo mi, bratja Hrvati, ako ima i poneki dalmatinac ovde Mislim da bi se ludo proveli i da bi to bilo fantastichno. Bitno je samo da ideja opstane i da se naravno kompletna online organizacija prenese i u realnost. Ali mislim da bi oko marta meseca trebali zasesti svi organizatori ovoga uzhivo i dogovorili se detaljno... Napravio se spisak ko ide, i koliko finansija treba (orijentaciono),a onda da se kad dodje to vreme, krene na put bez problema.
Ajmo ljudi evo je stigla i 2006-ta ajde da pravimo spisak i planove ja cu da ucestvujem najvjerovatnije,ako nemognem docerat turbo M3 vidicu svraticu do njemacke pa tamo kupit mozda E30 M3 i vozit
Ma, ishao sam kroz Hrvatsku da izvidim situaciju sa ovim "presretachima" samo u kontra smeru od ZG prema BG.. situacija je sledeca:
Probao pre neku nedelju da testiram na autoputu Zg - Sl. Brod da vidim ima li tih presretacha negde .. chitao o njim ali nema
A i kameru sam ukljuchio na pauzu spremnu za snimanje pa rekoh da napravimo GIH 1
ali nista, svi na autoputu su vozili u natrag
Od naspram Ivanic Grada (Posavski Breg) do naspram Slavonskog Broda 160km za nesto ispod 40 minuta, mozda je to razlog sto nije bilo presredtacha
Ubacili u rikverc ili
Dakle, nema opasnosti od zaustavljanja u Hrvatskoj , garantujem
ha
Zato treba planirati za sledece leto
Inache put je ok do nekih 220-230km/h ali preko je kao da vozis po tarabama Sva ona uvijanja puta u vecim brzinama se shvataju kao poprechne neravnine i samo strucka, bar neda da se zaspe od dosade
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Cika BOOST negativno utices na omladinu(ovo da procita moja mama , nikada me nebi pustila na forum ponovo)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment