Javiću kad bude...
Za nekoliko dana prvi milion
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
-
-
Re: Za nekoliko dana prvi milion
Ja stvarno ne znam šta ti ljudi toliko čitaju ili listaju ali ima toga dostaAko razmislim i setim se da sam većinu tih poruka pročitao, dobro je da sam i ovoliko normalan
Comment
-
-
Nemoj da se precenjujes...
A najveca fora je sto sam, kad sam video temu "za nekoliko dana prvi milion" i onda procitao tvoj prvi komentar pao sa stolice od smeha, jer mi je to bila odlicna provala u fazonu da ces da javis kad budes namlatio prvi milion ali EVRA
Comment
-
-
Marketing bato, namamiš ljude da prate temu pa kad se zagreju tup reklamaInače bio bih zadovoljan i sa 30 para po stranici, namaklo bi se dosta za server, skupove i ko zna šta još
Comment
-
-
Hteo sam da otvorim novu temu sa naslovom "uskoro 10.000" ali može i ovde
Razlog je što ste mi uprskali koncepciju, proračun (prognoza) je bio negde za sledeću nedelju, tačnije ponedeljak pošto onda svi navalite ko mutav na telefon ali ste danas uprskali stvar i doterali do 10.000 pa mi je propao fazon
Comment
-
-
Čestitke Dora!
Zaista vredan rezultat.
Ko misli da nije, onda nije u "web izdavaštvu". Ja sam ponosan i na 1-2% toga (sa pikovima do 5%) na blogu.
Šteta da bar nije (možda indirektno i jeste) bar "petoparac" (0,05din.) po poseti. Iako tek 2000€ dobro bi došlo za "infrastrukturu".
Posle neuspelog polušaja da malo evrića (makar min. 70 pa za celu godinu) upotrebim za testove i ostalo (ipak treba malo ozbiljniji tehnički doteraniji sajt, a i broj poseta bar 5-10x veći) ne mogu a da ne predložim:
(ovo je radna verzija, 0.10 - iz glave, sigurno može bolje)
- Neka vrsta "članstva", po dobrovoljnoj osnovi. Šta bi donosila, ništa osim simboličnu privrženost CBC-u.
Znam da nije možda u "duhu tradicije" ali pratio sam priču o Wikipedia te ako njima treba (a treba) 16mil. $ za 2011. CBC-u ne bi loše došlo bar nekih 16.000$ za istu. Nije da nešto fali, novi softver samo što nije proradio, veze su uglavnom O.K. ali ...
Mislim da bi moderatori i slična "bratija" morali da to i urade a ostali, kako koji.
Minimum 50din. maksimum 200din. za čitaoce a 100 do 500 za "funkcionere". Pa makar za 1600$ po godini.
Uf, možda nije neki predlog ali znate šta mislim ... bez navoda koliko je ko dao, može se napraviti neka zezalica tipa "zid slavnih" ili "lista naivnih"ili tako nešto.
Svi smo mi ponešto naučili (i zabavili se) pa bar za 2-3 dnevnih novina
Često su informacije brže i tačnije (i nezavisnije) ovde. Jeste svako ponekad popije patos ali to je deo sistema. "Čoveče ne ljuti se" i nema problema. Osim toga niko nije ni nepogrešiv a više ljudi sigurno zna više.
Verovatno sam promašio temu (možda ima neka baš o ovome) ali morao sam dok me ne prođe "stvaralačka inspiracija" i dok ne budem smešan samom sebi, mada ozbiljno ovo mislim.Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Nisam samo ja zaslužan za to pa idu drugima čestitkeMnogo je da se logujem 10.000 puta na dan
Pratim odavno statistiku našu a i drugih koliko imam dostupa do tih informacija i realno ovo je dobar rezultat. Najbolje od svega je što je konstantan uspon uprkos mnogim promenama koje smo uradili počev od prošle promene softvera, razilaženja klubova, promena domena, brisanja nekoliko stotina hiljada poruka itd...
Biće to znatno bolje
Comment
-
-
ima li neka statistika, ko najvise klikce po forumu, tj. nesto radi, pise, brise...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Iskreno, sve čestitke. Ovo je rezultat za ponos, i to ne samo u Srbiji. A u svetu marketinga, broj posetioca je ključan kriterijum za određivanje cene oglasa, banera itd.
Expendable ima zanimljivu ideju, trebalo bi je razmotriti.
Comment
-
-
Originally posted by Chubbsima li neka statistika, ko najvise klikce po forumu, tj. nesto radi, pise, brise...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
ne to, to je log. ima li nesto u brojkama?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment