Re: Vrbas 201m CBC Street Race 10. i 11. Jul 2010.
Originally posted by zverko
Organizator kao i prosle godine bice i ove pa i sledece... CBC... svaka pomoc, predlog ili ti sugestija, dobrodosla !
Ceo forum ? Admin/mod tim ? Odredjeni pojedinici ?
Daj malo preciznije. A onda neka ta jednina/mnozina lepo navede potrebno, pa mozda i bude nekih donacija
Papirološke i ostale zakonske zahteve će obaviti gos Sabo uz našu pomoć. Ono što je uvek problem je ograda, redari, semafor (merenje vremena) razglas i voditelj.
Voditelj je uvek neki dobrovoljac i dobro su radili posao ovih godina, muzika se uzme u zadnji čas pa je uvek neka krčava Za par dana će biti biti dogovorene potrebe što neznači da i sami ne možete davati predloge ili sugestije.
kakva ograda? moze malo detalja?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sa strujom od 400.000 volti i pesnicom koja izleće čim pridješ na pola metra
Ako nema takva bila bi dvoljna bilo kakva da stvarno pokaže da je ograda. Do sada su bili kočići od plastike i traka za obeležavanje kad se kopa kanal za struju. Treba bar ozbiljniji kočići i ekipa da to poradi bar dan ranije.
Ne obecavam nista ali mislim da mogu da nabavim jedno pola km ograde na zajam, ozbiljnije, metalne, kao sto su bile u KG. Potrudicu se, ali mozda cemo mi morati da organizujemo prevoz samo iz BG-a.
Originally posted by Vocko
Ada moze da preveze
izem ti vic dulei...
btw, sto se voditelja tice, Pinhead mi je obecao da ako bude tu odradice on posao kao i prosle godine. ako ne, mogao bi Killaz da uleti. Ja bih se ove godine pored fotografisanja pozabavio malo i muzikom jer ovo do sad je bilo ko poselo.
E to mi se vec svidja da se poradi malo na mjuzi A znaci pinhead je onaj voditelj sto ga vec par godina ispravljam Dobar je on za to Sto se redara tice i policije, prosle godine SUP nije imao nikakav ugovor sto se tice Javnog Komunalnog Preduzeca i obelezavanja puta, te nisu bili u obavezi da daju znakove itd... mada kao i uvek je neka frka (makar sto se tice drzave, plata, strajkova...) Mada mislim da ce ove godine biti malo vise podrske (poradio sam na vezama ) Nista nije sigurno, pa je bolje da se oslonimo na sami sebe nego na nesto nesigurno. Mozda je najveci problem obezbedjivanje i zatvaranje staze (preusmeravanje vozila). Jer je prosle godine bilo dosta problema, da je neki debil sa kamioncetom zatvorio (blokirao) put da "takmicari" nisu mogli doci do startne pozicije... po meni je to mozda i najveci problem, obezbedjivanje prilaza stazi. Jednostavno mora da postoji neko ko ce da regulise saobracaj na tim mestima. Ipak ako je neko uniformisano lice, ozbiljnije ce bit shvaceno... Ako se to resi (problem redara) uglavnom ostaju lakse stvari... seticu se ja jos gomile stvari, ali prvo da se rese najnuznije stvari... No tu smo, krenuli smo "na vreme" ipak je jos malo vise od mesec dana ostalo na raspolaganju... Moraju se i papiri resavati... Daklem, davajte predloge, semafore, cincilatore, cice, postere, reklame, plakate... Jos nije napravljena plakata??? Sta se ceka
Uf... ne valja da pijem i kuckam, jednostavno ne valja
Comment