cime brate da se trkam, zadnjom vucom bez spera po onoj njivi... dal se salis... a i trke su za ove mlade entuzijaste, mi penzioneri dolazimo na vikend, ko u banju
cime brate da se trkam, zadnjom vucom bez spera po onoj njivi... dal se salis... a i trke su za ove mlade entuzijaste, mi penzioneri dolazimo na vikend, ko u banju
ja, ja, sigurno je do shpera
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
...trke su za ove mlade entuzijaste, mi penzioneri dolazimo na vikend, ko u banju
znaci zverko ce da zakuva boćanje pored njive
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
@chubbs: ti prvo dodji pa se posle javi za skijanje ili sta vec...
@sky: ne kapiram sta oces da kazes. sta ja mogu da trazim tamo sa 140ks, zadnjom vucom bez spera, i 1200+kg... da stojim u mestu i palim gume... ne hvala ! mislim bolje i da isparadiram i pokazem felne nego da kukam posle ko neki, znas bilo mu vruce, nece turbo, red lajt, kliza mi lamela, drz da mu ga nabijem...
i ajde neka neki mod otvori novu temu vrbas 2010 ili kako vec i neka prebaci nove posove tamo .
shala choveche, shala
sitna drugarska prozivka na temu da je, za vrbas, relativno skromnih 140ks veci razlog sto neces na crtu nego nemanje spera, al ocito je duhovitije zamisljeno u mojoj glavi nego sto je ispalo
a i bolje da nemas sper nego da ti svlaci bulju auta ka spoljnoj ivici puta pa da teras popreko
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment