zar zverko ne dolazi sa najvecom serpom? tzv compact
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
pa sve mi se cini da cu gurati alfu, ali videcemo jos, mozda bude neki sluzbeni, da slepa alfu.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ok sutra cu konkretno znati da li sam slobodan u Subotu ili ne za sada nisam ali ipak imam zelju da dodjem tako da mozda i bude po starom balkanskom obicaju "vatanja krivine" kad vec kasni plata
Hmmm kalendar mi nije od prosle godine ali bas nisam obratio paznju na dan to je sigurno godi nedelja samo da i vreme posluzi (a rekose da hoce tj trebalo bi)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Za tebe niko, Dora i ja smo već rezervisali preko veze i kao svake godine jedemo u gepeku, pa kad ostane jedna dve i ako smo se najeli onda nudimo
Ja sam čak i uzeo recept i žena svake nedelje iznova pokušava da dočara utisak, ali nekako to nije to... ili beogradska voda ili livada ili vazduh tamo na petlovom brdu, način vejanja brašna kroz najlonke (koliko su dugo pre toga nošene...) nismo još provalili tajnu.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
gde bre fin sa tobom kad imas tu masinku u rukama os das jednu baklavuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment