Za tebe niko, Dora i ja smo već rezervisali preko veze i kao svake godine jedemo u gepeku, pa kad ostane jedna dve i ako smo se najeli onda nudimo
Ja sam čak i uzeo recept i žena svake nedelje iznova pokušava da dočara utisak, ali nekako to nije to... ili beogradska voda ili livada ili vazduh tamo na petlovom brdu, način vejanja brašna kroz najlonke (koliko su dugo pre toga nošene...) nismo još provalili tajnu.
Nije Petlovo brdo, nego Cerak Dajesh ljudima pogreshne informacije
Tvorac tulumbi živi na petlovom brdu... bar mislim, a livada nemam pojma gde je, mislim znam da dodjem... daj neku lokaciju koja je dovoljno daleko da mi stignemo da pojedemo tulumbe dok ne ukapiraju da su na pogrešnoj livadi
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
kakvu navigaciju imamo, vec nas vidim u nekom kukuruzu .... a livada je u tamo nekom malom selu od samo 600.000 stanovnika ! Tamo je veca mesna zajednica neko nas klinicki centar
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Tvorac tulumbi živi na petlovom brdu... bar mislim, a livada nemam pojma gde je, mislim znam da dodjem... daj neku lokaciju koja je dovoljno daleko da mi stignemo da pojedemo tulumbe dok ne ukapiraju da su na pogrešnoj livadi
Ajde ne platkaj se dalje .. .Tvorac tulumbi živi 500 metara od livade
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment