Ajd dogovoricemo se. Ionako bi bolovanje trebao da zavrsim 02.10.
Glasanje za nalepnice
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamisli da je glasalo i onih 90%, kad i ovih 10% je imalo milion varijanti.Originally posted by dintel011Ne mogu da verujem da nije glasalo ni 10% clanova, samo 43

Pored glasanja je ispunjeno i punih pet strana komentara.
A sve to za jednu nalepnicu za sofersjbnu.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Ako se slazete sa varijantom da se lepi na soferku i/ili zadnje staklo, cime postaje moguce da bude dugacka recimo i citav metar (mada ja mislim da bi manje bilo bolje, recimo 60-70 cm maksimalno), i ako se slazete da nalepnica bude sa zlatnim slovima (koja su neprovidna i kontrasna maltene u svakoj varijanti, a mogu da budu i srebrena), neka mi neko posalje izglasani tekst na:
dvv@bitsyu.net
kao neku sliku (jpg ili slicno) ili kao neki MS Word fajl, i ja cu to odraditi do kraja. Uz malo srece, bude i za utorak ako mi se danas posalje.
Mislim da vecina nas nije bas voljna da se zeza sa komplikovanim namestanjima, mislim da vecini ipak najvise odgovara klasicna varijanta sa samolepivom nalepnicom.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Buba ima kater, verovatno bi b00lovcima dala popust.
Znaci, 80cm sirina, zuta boja, font osmica?
Taj fazon...
Comment
-
-
Evo ovako; da se ne bi dalje cimali i gubili vreme uzimam na sebe odgovornost za izradu nalepnice!
Poshto je ne sumnjivo izglasan predlog br. 8 dotichni ce i biti izradjen!

Poslao sam file u shtampariju radi finalizacije i uklapanja u dimenzije folije, te i prorachuna prosechne cene po nalepnici. Praktichno za dan dva cu dati tachne dimenziju koja ce biti (na neki nachin) univerzalna za sve automobile (kome ne odgovara dimenzija, morace sam da se organizuje)!
Po objavljivanju dimenzija i cene za nalepnicu; pokrenucu prijavljivanje za naruchivanje iste!
Napomena: Nalepnica ce biti sachinjena iz dva dela; prvi deo je natpis sa zhutim slovima (za koji ce biti zalepljena transfer folija), drugi deo je crna folija koja ce sluzhiti kao podloga. Ono shto je evidentno je da ukoliko ne budete zheleli crnu podlogu, mozhete zalepiti samo adresu website-a (natpis). Nalepnica ce se isporuchivati ZAJEDNO sa crnom podlogom, bez obzira da li zhelite istu iskoristiti ili ne.
Molim za razumevanje u odnosu na gore navedeno, jer svi znamo: 100 ljudi 100 cudi i zhelja.
Toliko od mene, pozz ekipi.
Comment
-
Comment