Lažeš Milisave, masni su ti zubi Biće i moja takva kad ovih dana najzad uključim tu turbinu
Nego tema, sem kritika stvarno nema neki kontra predlog
Čovek je ponudio da bez naknade i ikavog interesa štampa neke stvari za forum, rekoh čekaj radi se na novom Logou. Posle nemoj da mi tovarite što je takav kad se pusti u štampu
Voleo bih da neko od nas,a da je pismen za te photoshopove,ubaci onu gore zdravo zdravu boju u logo da bi mi bez mašte mogli sebi da dočaramo o čemu se radi.
Ne da bih voleo,nego bih bio zahvalan,ako može...
Takođe bih zamolio Milisava sa Masni Zubi da raspoložnom štamparu donira dovoljne količine predočene nijanse,pa da konačno zapevamo i za pojas novi logo zadenemo
Ja onomad pravio bljuvanje vatre i tako to... pa se nije svidelo... aj reko da probam opet doduše ovo je bilo za heder... ali cenim da bi na majicama bilo do 00
Meni se za sada svidjaju ovi, crni je jasan i prepoznatljiva a ona tri dole kao izvidjački amblem ali svidjaju mi se Samo boje da se utrefe, eventualno izbaci zastava ili....
a vocko je za to da bude roze i da bude otvoren od gore
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
neko je trazio u ovoj boji, pa evo, girl scouts presents:
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment