Ok.. dakle u sustini se nista nije promenilo po pitanju veceri i provoda na bazenu i restoranu CFK. (Centar za Fizicku Kulturu)
Bilo bi interesantno da bar znamo okvirno koliko ce nas biti jer ocigledno da taj segment vrbaskog eventa nije zakazao.
Ponuda za paket cenu za veceru i dalje stoji te bi bilo fer od nas da imamo bar okvirnu cifru koliko nas je sto dolazi, da bi znali koliku trupu osoblja treba da imaju pristupacnu da sve funkcionise a i da znaju koliko ribica da ubace u bazen
A i zverina da zna koliko udica da ponese
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Zasto, nije neocekivano. ZOBS je u necemu sto se zove KVAKA 22. Da pojasnim:
U vreme kad su demokratije pre 100 godina krenule, pojavili su se momenti gde je birokratija uletala u seme gde recimo, izdavanje dozvola u lancu gde naprimer 4. karika nemoze da izda dozvolu pre neko li 5. karika to uradi a 5. karika nemoze da izda pre nego li 4. izda svoje.
Problem je uspesno resen u vecini zemalja (dug vremenski period) dok je kod nas isti implementiran kroz pre prevod zakona sa drugog jezika.
Dolazi do nesuglasica oficijelnog i pravnog jezika i negovog tumacenja. Resavanje KVAKE 22 je moguce i samo trazi vremena koje sad momentalno nepostoji.
Da su svi koji rade sa primenom zakona koji treba da sprovode proucavali zakon po izlasku istog a ne cekali na pocetak njegovog primenjicvanja anomalije bi isplivale na vreme. Od ucesnika u saobracaju se trazi da slede novi zakon, dok birokratski aparat koji prima platu za to da bude up to date, nazalost nije to odradio.
Naveo sam vec da je greska malo i nasa jer da smo trazili sve pre par meseci, recimo u februari, doslo bi do aktivacije birokratije na vreme i problemi bi bili premosceno.
Iz tog razloga sam rekao da je pobedila Srbija jer smo svi po malo (iz moje tacke gledista) odgovorni za omasku.
//Boost
move your mind
Moj mobilni je u potpisu, inace imam oko 15 domacih u krugu + Novosadisti, tako da ce biti bar 40-ak za veceru na bazenima, ko god da se odluci jos da dodje, nek ponese i kupaci
move your mind
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment