Zainteresovan ali nesiguran.
Polimlje-okupljanje
Collapse
X
-
Originally posted by sri98Trenutno su zainteresovani i sigurni za utorak:
DejanV, Luna, Egon, Logic, sri98.).
Uroshe, nemoj "nesiguran" - uvek budi siguran. Kao kada si meni stavio one kocnice, pozlatilo ti se, ma, svaka ti dala!
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Luna, imas prevoz? Hoces da te pokupim, da ne trazis (mada nemam pojma u kom delu grada si, ali nije bitno)?
Hvala na ponudi. Imam auto mada nisam siguran gde je Polimlje. Inace sam kod istocnih kapija, a posto je i Sri tamo mogu njega da pokupim ako jos nema dozvolu da vozi. Inace on zna gde je to pa eto resenja, ako si za to imenjace.
Comment
-
-
BTW, vozim uveliko, a koga interesuje ima sliku uz Polimlja u topicu kulinarske djakonije.
Luna, mozemo zajedno, ionako smo na 200m udaljenosti.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Za sada, ako sam dobro izbrojao, Velicanstvenih 7.
Malo.
Hajde, sta se se stisli kao seoske mlade na prvu bracnu noc?
Istina, da ne gresim dusu (ako je imam), Uros Piperski je rekao da je zainteresovan ali nije siguran - ma sta to znacilo ??? On bi mogao biti Br. 8.
Pozdrav,
Comment
-
-
Hebi ga, vama "gore" je bar lako, svi ste tu... Ja bih rado doshao i na ovaj, i na mnoge druge skupove, ali sam maaalo podaleko...
Ako/kad bude neki skup barem u centralnoj Srbiji (tipa Tetak domacin), onda stizhem, ali ovako samo pratim izveshtaje i slike sa skupova...
Comment
-
-
Niko vama ne brani da dodjete. Tetak bi ionako mogao u utorak sluzbeno do BG, a i tebi ne bi skodilo da malo probas taj auto.
Valjda ce i neko od ovih iz NS i PA da se dovuce, njima je makar blizu.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Znash kako: 800 km nije puno, ali nije ni malo obzirom KAKVIH je to 800 km puta... OK je od Batochine do BG (nekih 100-ak km), ali su putevi juzhno od Kraljeva horor...Auto te "tera" da gazish, ali nemash gde
Svaka pa i najmanja nepazhnja se placa probushenom gumom ili iskrivljenom felnom, u najboljem sluchaju... Deonica KV - Rashka je sad dodushe pokrpljena, ali josh ima "sachekusha" i bunara po putu... "Put" od Rashke do KM necu ni da komentarishem...
Kad mi ispadne neka kombinacija u smislu nekog poslica gore OK, ali svaki put "prezhivljavati" Ibarsku magistralu po 4-5 chasova da bi doshao na skup na par chasova nije u mom rezonu recionalnosti, i to ne rachunajuci 80-ak litara chorbe koju ce auto da posrche...
Nazhalost, takva je situacija, kad bi video ove "puteve" ovamo znao bi o chemu pticham...
Mada, bice prilike, nadam se...
Pozz =]
Comment
-
-
Jeste vala, posebno je Pancevcima daleko! Samo predju most, levo gore do stadiona, desno ka Vuku, na nadvoznjaku levo (legalno!), parkiraju i predju ulicu.
Sve u svemu, doooobrih 18-19 km.Doduse, zavisi sa kog kraja Panceva dolaze ...
Pozdrav,
Comment
-
Comment