A sto ste zapeli da utorkom bude okupljanje???Bolje petak subota ili nedelja da se uzme dan koji ce biti za to,jer tada vecina moze...koliko vas je bilo juce....mozda desetak?
Polimlje-okupljanje
Collapse
X
-
Zato sto svima je koji rade i imaju porodice lakse da odu negde radnim danom nego petkom ili subotom koji se obicno koriste za aktivnostima sa porodicama, a realno je da studenti i nezposleni lakse mogu da se usklade bilo kojim danom.
Uostalom, ovo za vreme i mesto nista nije obavezno, to je za sada samo predlog.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
nazalost, morao sam da pozurim na rodjendan. ipak, kum nije dugme!Originally posted by sri98Osoba X kojoj sam zaboravio nick
(ima kadetta 1.3)je sa gomilo entuzijazma presao na veliko pivo, ali je nestao iz kafane nakon sat vremena.
kakogod, prijatno druzenje i veliki motiv da budem redovan na buducim okupljanjima! mogu samo da pretpostavim kako izgleda kad se skupi veci broj forumasa...
Comment
-
-
Jbg. Tetak, ti malo pa malo pa zavidish, postajesh ugrozen, treba pod hitno da se navuche malo ovih tvojih lokalnih na Cannon da imas razloga za kafanche
(sad ce Tetka da me naruzi
)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
.. chek malo, nisam ja taj koji nekoristi smilies
Comment