Originally posted by Sasha
Polimlje-okupljanje
Collapse
X
-
Urose, hajde da tu prepisku prebacimo na privatni mail, nije joj mesto u ovoj temi na forumu, odosmo skroz off topic.
Nego, mnogo bitnije, danas je nedelja, opet ce utorak cas posla; hocemo li da ponovimo sastanak u Polimlju? Ili negde drugde, svejedno? Video sam da su Egon i Sri EXTRA verzirani u sve vrste goriva, a posebno u ono za zivi ljudi
, pa ako imaju neki drugi predlog ...
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
El ima taj skup il nema?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Egone, jesi li nosio i Dyno sa sobom?
Bilo je za utorak, ja ostavih post u nedelju, ali je odziv bio nula. Nema veze, uvek ostaje naredni utorak. Polimlje stoji kao stalno otvoren predlog, ali ako se izabere neko drugo mesto, ja sam za.
Koliko sam video, NIKO nije imao problem sa klopom u Polimlju - dapace i dakuce!
Pozdrav,
Comment
-
-
Benzin
To bese ono sto neki ljudi jos uvek koriste za pogon motora sus?

Nego, nema svrhe postavljati pitanje hocemo li u Polimlje ili na drugo mesto. Prosli put se niko nije izjasnio.
Znaci, sledeci utorak uvece mini okupljanje u Polimlju. Gore pise kad gde kako sta... Ko voli, nek' izvoli.
A ako se nekome ne svidja predlozice novu lokaciju

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Ja sam mislio da dodjem, ali sam lose procenio koliko ce majstorima (stolar i vodoinstalater) trebati da odu ... odose tek u 21:30.Originally posted by sri98Danas je utorak i ja sam se lepo provozao do Polimlja gde, naravno, nije bilo nikoga od pripadnika CB-a.
So sorry.
Pozdrav,
Comment
-
Comment