03-10-10 Roštilj, slike, komentari...
Collapse
X
-
Re: 03-10-10 Roštilj, slike, komentari...
E rostilj je bio vrh posle dugo vremena, jer nije bilo guzve zica bila dobra a rostilj majstori to lepo ispekli. Hvala munze na mesu i ostalima na slatkisimaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Evo spakovne sve moje slike od danas, samo 39 kom
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Originally posted by zvrle
e ebiga zvrla velikik ti je zip (80 MB)skoro kao film
sto ih ne postavis kao ja preko photobucket-a da svi videblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Stvar navike
Mrzi me da kačim sve slike, kao što reče zverko postavio sam suštinu. Ako nekoga interesuje može da skine sve moje slike od danas u orginalnoj rezoluciji (one gore sam smanjio), 80 mb nije neka veličina.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
bilo je svega mesa je i ostalo, pa torta, oblande, tulumbe, piva, sokova , zmajevaali pre svega dobra ekipa, hvala na pohvalama za rostilj majstora, jedino mi je krivo sto nisam imao neke naocare ubi me onaj dim, a i sale je bio surov sa onom piletinom na kraju kad se vatra zagasila, ali i nju smo na kraju ispekli zajednickim snagama
Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Da ja nisam upalio vatru ništa ne bi biloVreme je poslužilo, ekipa je bila dobra, Džoni je proglašen za glavnog roštilj majstora a Jevrem za glavnog ekonoma skupa, sem Marka niko nije u stanju sve da donese a doneo je
Od sad pa nadalje a i ubuduće, je glavni ekonom
Tulumbe su bile odlične kao i uvek, tortu na žalost nisam probao (zaboravio u gužvi) a oblande iliti oblatne da se ne svadjaju nisam stigao da probam, nestalo.
Livada ostala čista a SRI nije imao ovaj put koga da gadja jer nije bio a mali omladinac nije promašio roštilj jer je bio samo jedan
Comment
-
Comment