Ko je banovan i zašto?

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ko je banovan i zašto?

Bila je jedna ovakva tema ali se igleda izgubila vremenom. Neću se baviti svakodnevnim poslom banovanja botova ili ljudi koji su botovi, reklamera koji se samo zato registruju i prva poruka im je reklama i sl...
    Kad ima razloga napisaću ko i zašto.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Ko je banovan i zašto?

TAZZ,
    Pitao je i pitali ste zašto?

Konstantno reklamiranje dva servisa koji sasvim sigurno nisu na dobrom glasu po pitanju ocene kvaliteta i ostalog. Na forumu postoje dva čoveka koji su imali direktnu materijalnu štetu a bile su i neke druge (zakonske) posledice u pitanju. Završilo se bez toga na sreću.

Moji lični razlozi.
    Predstavljanje sebe kao tunera a nema pojma ni toliko da ne zna da se klipovi ne peskare i ponosno stavi slike i time dovodi u zabludu i ovako jadnu populaciju SAAB vozača koji nemaju kome da se obrate. Nekad je postojao SAAB deo foruma i ukinut je u velikoj meri zato što je postao privatno vlasništvo dotičnog i služio istoj svrsi, samo njegovoj koristi i okoline koja je učestvovala u tome, i umesto da tada to rešim na ovaj isti način radi mira u kući, ukinut je forum.

Pretnje meni lično koje su nastale oko toga su zaboravljene iz sličnih razloga, da se ne talasa puno.

Neposredan povod je bio,
    Poruka je glasila "idite u ta dva servisa", obrisao sam je, par dana se pojavi ista poruka, obriše je moderator. Potpis ima svrhu reklame (sad nema više obrisan je) i to je to. Bord administratora me je ukorio što ne radim moj posao a ja sam rado prihvatio ukor i odradio posao.
    Ukratko (prevarantima nije mesto ovde)

Izvinjavam se svima koji su imali neprijatnosti a bili su bar delom navedeni time da je neko na ovom forumu preporučio to i to.

Trudiću se da ubuduće šešir bude zvan šešir a šubara, šubara. Pokriva glavu ali nije isto.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X