ma za tortu nije frka!!!! i sta jos da nosim bre NAPOMENAplavuse nemam )
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
U nedelju, 9. oktobra u 12h na mojoj parceli na Lescu.
Ko ne zna gde je, okupljanje je na parkingu ispred hotela Interkontinental u 11h, odakle se krece na plac oko 11:30.
Poneti meso za rostilj, hleb, salatu, pice. Moze i jos nesto, sta ko voli.
Ako imate jos neke nedoumice, prelistajte temu, sve je vec obradjeno
Ko planira da dodje kasnije, moj telefon je 0638621652.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
1. Urosh
2. Honda
3. ica
4. ada12
5. Lucony
6. SALE
7. M-power
8. Cepa D
9. Dutchman
10. DejanV
11. Saabo
12. Dora
13. sri98
14. ibiza
15. Sasha
16. TETAK
17. neman
18. IvanT
19. Kanarinac
20. Egon
21. Xsara
22. ssteva2206
23.SreckoBG
24. zec
25. Deki (95%)
26.Ranko - Black knight (ljudi ja sam prehladjen nisam siguran da je ok da dolazim i ako budem dosao, docicu sam da 10 min iz postovanja)
Ja iz tehničkih razloga ne mogu prisustvovati skupu, ali vam šaljem dostojnu zamenu ,odnosno sadašnju vlasnicu moje hondice.Opisao sam vas kao neopevane džentlmene i lafove tako da vas molim da me ne razočarate i pokažete se u najboljem svetlu(što neće biti lako).Naravno malecka će se pojaviti kod Intera u naznačeno vreme a Hondu zadužujem da se brine o njoj i da joj sve objasni oko vožnje i održavanja jedne honde.Naravno dao sam joj i br. Hondinog mobitela radi komunikacije.Ona normalno ima i broj mog telefona tako da ako neko ne bude na visini zadatka(pre svega Honda) bolje odmah da traži useljeničku vizu za Australiju.....Tetak je govorio!
Comment