E ljudi, imam mogucnost Paypal placanja posto sam iz BiH i imam licnu kartu, pasos i ostalo, a BiH je nedavno dobila tu mogucnost, tako da sam mislio ovim putem da ponudim svima kojima treba nesto sa E-bay-a, slobodno da me kontaktiraju za bilo sta. Kao sto znate iz teme o Pontiac-u koji vozim, do sada sam uzeo brdo delova preko E-bay-a, pa reko' kad sada i sam mogu da porucujem, sto da ne ponudim ljudima tu uslugu uz neku malu nadoknadu. Iskreno, ne zanima me da zaradjujem na ovaj nacin, imam posao sa kojim sam sasvim zadovoljan, ali znam da se vecina ljudi pati sa nemogucnoscu porucivanja sa E-bay-a, pa reko' da pomognem koliko i kome mogu 
Evo ovde sam nalupetao neke okvirne cene, ali naravno, sve se stvar dogovora i ako je nekome skupo, lako cemo se dogovoriti:
1-50$ - 650 din
51-100$ - 750 din
preko 100$ - 10%
preko 1000$ - 7%
preko 5000$ - 5%
Provizije su znaci za cenu robe plus postarina. Znaci ako je roba 30$, postarina 18$, moja usluga je 650din, eto malo slikovito prikazano
Cene su u dolarima posto sam uglavnom porucivao iz USA, ali nebitno, odakle god da se poruci, lako se da preracunati kolika je usluga. Ove cene sam stavio jer je glupo bas da dzaba radim, posto to nije samo "kliknem" i roba stize
Treba otici u banku sacekati red, uplatiti pare na karticu, iskomunicirati sa prodavcem, otici po robu u postu kad stigne, poslati ili se naci sa covekom koji je to porucio da mu dam robu. Sva roba stize meni na kucnu adresu, a nije problem da se poruci i sa necijeg drugog naloga ako ga ima na E-bay-u, pa da dodje njemu na kucnu adresu. Kako god, slobodno me kontaktirajte na PM ako vas bilo sta interesuje, pa cemo se dogovoriti.
Veliki pozdrav svima,
Shone!

Evo ovde sam nalupetao neke okvirne cene, ali naravno, sve se stvar dogovora i ako je nekome skupo, lako cemo se dogovoriti:
1-50$ - 650 din
51-100$ - 750 din
preko 100$ - 10%
preko 1000$ - 7%
preko 5000$ - 5%
Provizije su znaci za cenu robe plus postarina. Znaci ako je roba 30$, postarina 18$, moja usluga je 650din, eto malo slikovito prikazano

Cene su u dolarima posto sam uglavnom porucivao iz USA, ali nebitno, odakle god da se poruci, lako se da preracunati kolika je usluga. Ove cene sam stavio jer je glupo bas da dzaba radim, posto to nije samo "kliknem" i roba stize

Veliki pozdrav svima,
Shone!
Comment