Teme, poruke..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Teme, poruke..

U sklopu priprema za prenos foruma na Vbulletin, malo sam obrisao preko 1000 tema par foruma i dvadesetak hiljada poruka. Pišem zbog onih što odmah pitaju gde su moje poruke...
    Isto tako je forum malo istumban a biće ovoh dana još malo i čim bude manje od 100 članova na vezi selimo se
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Re: Teme, poruke..

Very interesting, moj Maestro! Jes` da me je vreme pregazilo odavno, ali me zbivanja veoma intrigiraju, pa i ovo najavljeno.

Nisam u toku, i šta znači, kada bude manje od 100 članova na vezi, selimo se? Kojih članova i tko se seli? Baš sam dosadan, jel` da!

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

Tsvi se članovi sele bez izuzetka,a to se radi u trenutku kada je forum najmanje posećen..
      neki tenutak kada prisutnih bude manje od 100.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

U pola 6 ujutru četvrtkom teško da ću išta da selim
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Franjo,
          Selimo ovaj forum na ovaj isti forum samo će da radi sa drugim softverom, Imaće malo drugačiji izgled i malo drugačije komande ali navićićemo se nekako.
          Za manje od 100 članova na vezi sam se šalio jer je to stvarno teško za postići a ne bi da dežuramo. U svakom slučaju jedne Subote će osvanuti obaveštenej tipa "Forum je privremeno nedostupan zbog tehničkog održavanja" uradimo velik iservis, promenimo španere, kaiševe, sva ulja i eto ga ko nov Spreman opet za nekoliko hiljada kilometara

Ako sve bude kako treba, trajaće par sati...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• WEST 014
            CBC Senator XXL
            • 17.08.2010
            • 862
            • Valjevo
            • Audi A4

Ostaju li sve teme i postovi kad predjemo na novu verziju, ne racunajuci dosadasnje ciscenje?

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Ostaje sve osim šifara (password-a), to ne može da se prenese tako da će svaki korisnik morati da zatraži novu (slučajno generisanu) šifru, koju će dobiti na svoju mail adresu i uz pomoć koje će ulogovati na forum i onda promeniti u neku svoju.

Sve se odvija preko dva mejla na srpskom jeziku, jedan koji vas pita da li ste baš vi tražili da promenite svoju šifru (zato što ste je zaboravili) i drugog u kom vam se šalje šifra i aktivacioni link. Zato je bitno da svi ovde provere svoje e-mail adrese, da bi mogli da dobiju ta dva mejla.
              U početku će biti još bar tri načina komunikacije sa nama oko tih šifri i navikavanja na novi sistem, ali bi bilo lepo da se što manje zanimamo sa tim, kad sve može automatski.
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
              X