HHO CBC skup, Nedelja, 1.4.2012 u podne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • painter
    Banovan
    • 04.03.2010
    • 738
    • beograd,m.mostanica

HHO CBC skup, Nedelja, 1.4.2012 u podne

Poziv za sve zainteresovane, ne samo za HHO entuzijaste nego za sve CBC-ovce: okupicemo se u nedelju prvog aprila (nije sala) u 12h. Tacno mesto cemo potvrditi kasnije ali naj verovatnije ce biti izmedju Beograda i Obrenovca pored reke Save. Molio bih sve koji dolaze da jave ovde ili porukom na mobilni 065 54 39 230. Ja cu javiti tacnu lokaciju a to zavisi od broja ljudi odnosno vozila, a zavisi i od predloga, ako neko ima bolju ideju i ta ideja bude vecinski prihvacena, prihvaticu. Vozila sa ugradjenim HHO generatorima bice centralno parkirana, uredjaji ce moci da se vide. Bice rostilj itd, svako da ponese nesto od hrane i pica. Svako je slobodan da reklamira svoje proizvode ili usluge u bilo kojoj bransi, mozete recimo poneti neke auto delove ili opremu za prodaju, ili za poklon ako vam ne treba. Ideja je da se pomazemo koliko mozemo. Ja imam nekih delova za ford eskort MK2, ako nekom treba neka javi, poklanjam. Bice razmena iskustava u HHO sistemima, pa ako neko ima konkretan problem moze se prakticno resavati na licu mesta, recimo u sklapanju generatora, itd.. Molio bih unapred sve ucesnike da ne ostavljaju smece za sobom, da se ne opijaju, drogiraju, i da ne prave nered.
  • painter
    Banovan
    • 04.03.2010
    • 738
    • beograd,m.mostanica

Odg: HHO CBC skup, Nedelja, 1.4.2012 u podne

U nedelju, prvog aprila, uspesno je odrzan prvi prolecni skup HHO entuzijasta, korisnika, i profesionalaca. Poceli smo okupljanje pored reke ali zbog loseg vremena ubrzo smo se premestili, gde drugde nego u - kafanu! (restoran "duboko"). Od silnog uzbudjenja ( diskusije, pokazivanje uredjaja na vozilima...) niko se nije setio da fotografise, tako da cete ovog puta ostati uskraceni za dokaz sa lica mesta! Ubuduce, verovatno cemo praktikovati skupove jednom mesecno, svake prve nedelje u mesecu! ( bicete obavesteni).

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Konspiracija, ne vredi ništa bez slika
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• painter
        Banovan
        • 04.03.2010
        • 738
        • beograd,m.mostanica

HAHA! Cuti dobro je, obzirom na mesto sastanka, zamisli da su se ucesnici ponapijali, sta bi tu tek bilo! Na svu srecu, svi fini, kafa i caj su jedina popijena pica... Bilo je mnogo manje ucesnika od ocekivanog, ali dobro je za prvi put, ne bi ni valjalo drugacije...

Comment

Working...
        X