Drug Zoranc je obišao teren i kaže da je skroz ok što je skroz dobro
Ako neki pemzioner zauzme mesto, ima da se primičemo mic po mic a onda po prvom zakonu Borgova, asimilacija ili uništenje...
To je mesto, ~ 50m od česme i restorana Golf sa leve strana iz pravca Banovog Brda. Skretanje za restoran Golf je obeležen sa svih strana tako da neće biti teško da se nađe a rezervni položaji su u blizini . Mesta za parkiranje koliko hoćeš i pristupačno je.
U slučaju kijameta u krugu od 1 km imamo :Golf, Kafanica, Filmski grad, 9 , Bajka, Rubin i još nekoliko kome nisam ni hteo da pamtim imena, a i kod Neše nije predaleko .
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
leteci palancanin je rekao da ja sedim u gepeku i ja se ponasam prema tome. Ne znam nista. A braon temu je obrisao Dora. Imam bekap ali mi on ne dozvoljava da je vratim. I je ne jedem tulumbe za svaki slucaj.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ako se ide preko novog mosta, blize je kroz topciderski park pa preko pruge pored ZIN-a uzbrdo uz groblje i izlazi se tacno na krivinu. znaci sa mosta se ne ide desno na banovo brdo nego nastavi se pravo ka drajzerovoj. posle tramvajskih sina skrene se desno u park pa opet preko sina desno preko pruge i onda samo uzbrdo kako put vodi jer je jednosmerna ulica. vidi se taj put na krati koju je dora nacrtao. znaci tamo gde crvena skrece desno nastavi se pravo pa prva mogucnost desno (beli putic na karti) i samo pravo do gde se spaja sa plavom putanjom. nemam cime da iscrtam, ajd ti borise.
Bilo bi lepo kad bi admini i moderatori pratili fabulu radnje jer zbunjuju i mene koji znam gde šta i kako treba. Ko hoće da pomogne i dodje doći će a ko neće da pomogne nek se skloni.
Comment