CBC Shop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

CBC Shop

Uskoro sa radom počinje novi bioskop u našem gradu a i šire. Kako će to otprilike izgledati može da se vidi ovde na radnom modelu. A može i gore da se klikne na CBC Shop

Svaki predlog, kritika a i nedaj dva božeta pohvala su dobro došli. Šta bi vas zanimalo da vidite ovde da se kupi. Kako vi lično možete iskoristit ovako nešto ako se ponudi za "zloupotrebu" itd...

U pozadini čuči jedna ozbiljan korpa ali je prevelika za naše afinitete i suviše smorna za upotrebu jer ima sve. Ova ima male neostatke ali je sasvim ok za nešto što meni trenutno treba. Nećem ose bavti naveliko prodajom delova za automobile a ni za drugo šta ali ovako neke sitnice mogu da prodju...

Jedna renomirana softverka kuća iz BG-a pravi oglasnik i adresar koji bi trebao takodje biti za koji dan, nadam se pre godišnjice, no otom potrom...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Pa ako će tu da se preseli sekcija foruma kupujem/prodajem... već bi bilo super... E sad cenim da će specijalizovana (trajnija) ponuda iziskivati novčanu protivvrednost što mi je sasvim OK. Nadam se samo da će moderacija "free" oglasa biti dobra i ne previše zahtevna.... Manje više kao i do sada na delu foruma određenom za oglase.

Mojih 2*0,5€

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

U principu aplikacija za oglase se odnosi na vozila i delove tako da će ovi oglasi na forumu ostati i dalje u funkciji ali više kao "klubski" deo
      Za ono drugo mora sve da se razradi, pripreme su počele pa polako

Postoje aplikacije koje su integrisane sa forumom ali su prvo ružne do bola a drugo ovi menjaju jezgro brže nego qurva gaće tako da svi moduli padaju kao kruške što čini veliek probleme i oniam koj isu platili bolje aplikacije a i onima što su uzeli pare za to.

Ovo član, veteran serator pardon Senator i VIP kojeg još nema kao i prvoborci kojih takodje još nema su trebali da imaju neke privilegije po automatizmu ali nešto ćemo smisliti u letu
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X