Nemoj da menjas ustaljenu praksu, oko pica i mesa, posto se pokazala dobra vec par puta.
Svako donosi meso i pice, sve na gomilu, pa krkaj
Tako je, povikase seljaci.
Salu na stranu, slazem se sa Egonovim predlogom. Samo nemoj opet da donesem 3 kg, a vi k'o kanarinci, jedva ste 3-4 snicle ubili. A Egon i Sri se drogirali isparenjima kraj rostilja ...
moze! ali ko ovaj put pravi torte ja nosim meso i pice!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Cijeli dannnnnnnnnnnnnnn!!! shto bi rekli bratja bosanci! Od jutra do sutra! Tortu pravimo moja bolja polovina i ja... Znachi ledene kocke i pishkot torta... Jbg mozhda napravimo i cb tortu kao onu sa proshlih roshtilja, ali sa obzirom da nije rodjendan CB-a nishta od toga...
Inache gornji grad u Zemunu, naselje Kalvarija... Zlatiborska ulica
Ideja je odlična.Moj dolazak zavisi od obaveza(koje ne mogu da sagledam ovog momenta) i vremena.Bilo bi poželjno da bude makar suvo.....zagrejaćemo se uz roštilj, ako Bog da!
ja bih dosao, al mnogo bi me kostao taj rostilj a znam gde ima najukusnije rostilj meso. sumnjam da je neko iz bg-a probao tako ukusne pljeskavice. za leto mozemo kod mene u vikendici na vlasinskom jezeru...
ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
verovatno ću doći sa ortakom, samo nemam puno vremena pa možda ne na roštilj nego da se vidimo...
pošto vidim da ti treba... ima jedan električar kod koga idem, jedno dve ulice dalje od tebe, radi čovek ok posao, naplaćuje razumno... da ne poveruješ
Comment