Ne nego ce mesecina da bude ili ce kisa da pada. Tamo bre nema gde da se sedne i onako ce nas biti kao i obicno 5-6 auta tj standardna postava + speedplus jer je obecao danas. Jel tako spide? Molim te zenu, decu i komsinicu da namiris dan ranije, da ne bude kao prosli put. [emoji38]
E da, moze i onaj trem pre ski staze sa leve strane. Ima vise mesta za parking i 4 klupe okolo suncobrana.
Ja mogu da sedim i u svom gepeku, nije u tome stvar nego sto je mesto bzvz i vecito bude problem sa lokalcima. Ovako lepo astal, klupe, suncobran... sve full. Nekad je livada imala smisla kad smo dolazili bulumenta sa 50 auta. Odkako je dora uveo demokratiju i svaka susa ima forum, kosutnjak je mama.
Ne nego ce mesecina da bude ili ce kisa da pada. Tamo bre nema gde da se sedne i onako ce nas biti kao i obicno 5-6 auta tj standardna postava + speedplus jer je obecao danas. Jel tako spide? Molim te zenu, decu i komsinicu da namiris dan ranije, da ne bude kao prosli put. [emoji38]
E da, moze i onaj trem pre ski staze sa leve strane. Ima vise mesta za parking i 4 klupe okolo suncobrana.
trebalo bi tako da bude 99%. Inače i ja glasam za šumicu,pre nego li za livadu a ako treba skara-roštilj imam jednu 2 x 0,70m,pravu Leskovačku sa firiketom od 8mm
Comment