Pa to tu kod mene. :-) Od pre 4 dana sam stanovnik Beograda, a tu sam u Kopaoničkoj.
Košutnjak, roštilj II 2015 godina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne nego ce mesecina da bude ili ce kisa da pada. Tamo bre nema gde da se sedne i onako ce nas biti kao i obicno 5-6 auta tj standardna postava + speedplus jer je obecao danas. Jel tako spide? Molim te zenu, decu i komsinicu da namiris dan ranije, da ne bude kao prosli put. [emoji38]
E da, moze i onaj trem pre ski staze sa leve strane. Ima vise mesta za parking i 4 klupe okolo suncobrana.Last edited by zverko; 19.09.2015, 22:32.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ja mogu da sedim i u svom gepeku, nije u tome stvar nego sto je mesto bzvz i vecito bude problem sa lokalcima. Ovako lepo astal, klupe, suncobran... sve full. Nekad je livada imala smisla kad smo dolazili bulumenta sa 50 auta. Odkako je dora uveo demokratiju i svaka susa ima forum, kosutnjak je mama.Last edited by zverko; 19.09.2015, 22:36.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
trebalo bi tako da bude 99%. Inače i ja glasam za šumicu,pre nego li za livaduOriginally posted by zverko View PostNe nego ce mesecina da bude ili ce kisa da pada. Tamo bre nema gde da se sedne i onako ce nas biti kao i obicno 5-6 auta tj standardna postava + speedplus jer je obecao danas. Jel tako spide? Molim te zenu, decu i komsinicu da namiris dan ranije, da ne bude kao prosli put. [emoji38]
E da, moze i onaj trem pre ski staze sa leve strane. Ima vise mesta za parking i 4 klupe okolo suncobrana.
a ako treba skara-roštilj imam jednu 2 x 0,70m,pravu Leskovačku sa firiketom od 8mm
Comment
-
-
I ja sam za šumicu, ima sto da držimo sve po patosu
Negde nestade opcija za glasanje, admin ukakao stvar pa jedan blickrig ovako prostački za dan dva da se ljudi obaveste na vreme...
1. Košutnjak
Dora
2. Livada
Prekopiraj i dopiši se
Comment
-
-
. Samo da vlasnika obavestim. I nije 50ak vec je bilo 93 kom

Comment