Bio je i 32 imam njegove slike sa skupa.
OBAVESTENJE CLANSTVU CBF-a
Collapse
X
-
Bio je Čeda a nije bio Aca samo je sad neki novi Aca
Uvek ima neki Aca... Moro je da nosi lek tetki i da ubacuje motor a isto ko i da nije..
No nema veze, skupila se neka banda da pokrka i popije što su doneli, mislim koji je cilj doneti i pojesti? Valjda doneseš da imaju, jok, ovi donesu i poklopaju....
Iako je izgledalo da će biti potop onaj odgore je upalio sunce na dva dana taman za vikend da se dogodi prvi igrokaz u prirodi sa jedenjem i pijenjem za ovu godinu.
Opet smo zeznuli Uroša na brzinu i obrlatili ga da ustupi parking prostor. Nije pomoglo ni njegovo vadjenje te kao biće raskopano bagerom te ovo ono, a posle se ispostavilo da je sve bilo travnato.
Parking je bio skoro taman i bilo je najviše kola do sada a ljudi pa šta znam, imalo se nekoliko desetina komada... Da i pokoja žena...
Pojavio se i čuveni Čeda ali mu nisu doveli neku žensku tako da je tumarao okolo uredno beležio teritoriju sem na SRI-ja na kog je lajao jer ga je opet zezao sa mesom te ima te nema.
SRI je došao motorićem i kao pravi bajkerski pandur nas je sprovodio putem samo nije imao kacigu i crne cvike.
Po dolasku smo se odmah dogovorili da ako dodje onaj Sale sklonimo motor iza kućice a ključeve držimo kod više osoba ne bi li sprečili štetu...
Posle se uspostavil oda smo od SRI-ja trebali sakriti motor jer je ovaj put on blebno o ledinu sa sve motorom i nastavio svetle tradicije CBC članova da neko mora blebnuti o ledinu motorom inače se skup ima smatrati ništavnim a žalba u roku od tri minuta.
Mislim nisam video, opet sam okrenuo glavu na trenutak ali lepo se čuje motorić i odjednom tišina a nikog na vidiku, sem malo niže...
Sve je za mene počelo tamo negde oko poladevet jer je onaj Sabo rekao da će krenuti iz Vrbasa oko 9 pa dok stigne pa... Medjutim nešto sam slejbo sa satom pa smo krenuli malo kasnije ili taman na vreme. No, vozio je ka čipka, obišla nas ženska sa Askonom malo mladjom od mene, mislim strašno, bilo je idem ja da pišam, stići ću te... Dočekali nas ispred Intera ko što je dogovoreno jedino što su bili rasuti po parkingu kao onaj voz što ulazi u stanicu na 1,2 i treći peron... Čekalo sa da dodje vojvodjanski unprofor da spoji grupice... I SRI izadje pred nas sa motorićem kao pratnja i ja mamlaz sednem sa njim na motor kao da ne idem peške... E idiota, mislim ja idiot... Lepo kaže čovek da nije uvežban ali ja sam cool... a **** gaće žvaće...
Uglavno išlo se prema placu i ondase onaj Sabo osilio i kao trkao se sa Lazom do negde sa sve ono urla mašina ali jurimo 20 na sat...
E čim smo stigli vidim roštilj i znao sam oma biće loše, mali bre a gladna usta, treba to naraniti. I onaj Laza se izveštio ne vata se vatre a dok on ne upali nije upaljeno, i ugasilo se skoro na kraju pa su morali ići po dodatnih pola tone ćumura jer je i mesa toliko ostalo a nikad da se sve ispeče. SRI je dežurao malo a i ostali su radili pa se na kraju uspelo dopeći sve što je bilo potrebno.. I hleba je manjkalo, čudni smo mi, 100 kila mesa a mi pojedemo sav lebac??
Klasika, ono digne se hauba i odma dosta glave vire nešto tamo.. E i onaj Ale manje od iljadu nije tako neki strašan momak kako se predstavio, sasvim je ok. Lepo smo se izdivanili.. Po slikama se vidi da mi je brica bio nedostupan neko vreme ali sam išao prekjuče opet za BG na neki razgovor i sad je situacija znatno izmenjenaNo šta da se radi, sad neki imaju slike da stave na dumst i da plaše decu... Mislim bio sam ja lepo počešljan ali onaj vetar duva li duva.
Moram posebno da istaknem mog druga ZoranC-a koji je doneo tulumbe kao iznenadjenje dana za koje je tvrdio da ih je sam napravio. Bilo kako bilo i Egon se složio da su dobre a i neki ženski deo ekipe koji je bio ponudjen pa su sami priznali da su već maznuli koji komadJa ne bi priznao, pravio bi se blesav ... Idu sa pivom i roštiljem samo tako...
Tako je to bilo, red mesa, red piva, posle i kolača, pa red virenja pod haubu, pa sve u krug nekoliko puta...
Onda je neko pitao a jel idete na drag i odosmo na drag a onaj čkapi Sabo opet niej teo da se draga mada bi po meni olešio više od pola onih tamo dragista i to na plin...
SRI ima srce ko mud pardon Lav i odvezao je motorić i pored pada na to mesto tamo daleko i bilo mu je dosadno pa je insistirao da pričekamo dragiste u obližnjoj kafani ali smo se nešto nećkali i ode čovek kući... Imao je bolse i onaj čini mi se Kanarinac (ako je on bio) što je išao sa njim na motoru preko pola BG-a
I onda smo i mi polako krenuli kućama i stigli kako treba bez aviona u niskom letu, i onaj Tranzit nas nije zezao, daklem monotono...
Sve u svemu nisam nešto imao vremena odma da stavi mna papir a posle izlapi a niko ne okači nikad kako se ko zove sa sve slikom, ja sam vizuelan tip
Ono vreme je bilo baš lepo taman kako treba. Kola je bilo baš dosta i dominirali su japanci i švedjani?? U šta se ova država pretvara...
Klope je po običaju bil odovoljno i previše, baš kako treba, pića isto nije falilo a bilo je i kolača. Sledeći put mogu i ženetine da se povedu, ove što su bile mogu posvedočiti da ih niko nije gledao sažaljivo jer baš ne znaju sve o motorima a i te što su ih doveli niko nije gledao kao papučiće jer su došli sa ženetinama... Sitna deca se podrazumevaju... Daklem skup je za članove i ostale
To čisto da rešim dilemu onima kao ne znam oće me pustiti žena i onim ženama a šta ću ja tamo kad nema drugih i ne znam ništa oko motora. Pa ne znam ni ja ali se vešto pravim...
Sale nije spizdio motor...
SRI je spizdio motor...
Egon je slikao i sve ostalo kako i treba.
Igor je bio ljut što mora ići ranije kući al ebiga..
Sabo je zaboravio aparat i polako gubi epitet papašraca...
ZoranC je doneo tuljumbe
Posle duže pauze i Ranko se pojavio...
Steva neki broj je već legenda, jednostavno ekstra pozitivan čovek
Ne pamtim imena i ovde ću stati jer ću mnoge izostaviti a nije fer jer su svi doprineli lepom druženju pa i ona sitna deca što su upucavili okolo sa raznim oružjem.
E da, moram dodati da je konačno došao i Vujke a već je bilo jel taj postoji uopšteNije doveo četu sestrica sa belim uniformama i kapicama sa crvenim krstom a o halterima da ne govorimo... Ajde recimo imao je opravdanje jer je bio sa lepšom polovinom, ali sledeći put... No bar se pojavio...
Plac je ostavljen uredno kao što je i zatečen i tako treba da ostane.
Volim i ja vas....
Comment
-
Comment