1 manja + 1 veca, obe iznutra. Ako je moguce, i dodatne +2 manje sa lepljenjem spolja SAMO na providnoj transfer foliji (dakle samo slova, bez podloge)! Sva 4 komada sa SREBRNIM slovima.
NALEPNICE II PUT
Collapse
X
-
2 manje, unutrasnje, i jedna veca, spoljasnja. Srebrna slova.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Ljudi mislim da je bolje da se ostavi broj telefona na koji bi se nalepnice konkretno narucivale jer mi ovaj spisak vise lici na spisak lepih zelja,ovako bi bilo prakticnije i za nas koji hocemo da ih kupimo i za onog ko ih pravi-prodaje
Comment
-
-
Da bi ovo uspelo svi treba da napišemo šta želimo(to upravo radimo), čovek koji treba da napravi kontakt(Durango) sabira zahteve i prosledjuje specifikaciju onome ko pravi nalepnice.On dalje na osnovu zahteva saopštava svoje mogućnosti i cenu i na kraju se sve lepo ovde prezentira(ponuda).Tu opet potvrdjujemo narudžbine a ostalo ide po sistemu "dobiješ platiš"!
DURANGOOOO!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
i ja mislio da su svi dobili osim mene ..
kod mene promena treba mi jedna velika sa shoferku sa spoljne strane da se lepi , crna pozadina bela slova ...
ili ukratko to bi valjda bilo
1xvelika spolja crna traka,bela slova
ako tjemo da radimo i nickove ja mogu da odradim i pripremu ... tako da ako zatreba takav pos`o javite tu sam ."Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
Izvinjavam se sto me jedno vreme nije bilo na forumu ali imao sam izvesnih problema. Nadam se da cete razumeti!
Poslednji put kada sam posetio ovu temu shvatio sam de killaz hoce ponovo to da realizuje pa sam odustao!
Ako nije tako ja sam i dalje raspolozen da to uradim!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Ajde Durango, proveri šta možeš da uradiš pa nam lepo napiši, kakav bilo da je rezultat.Ovde smo svi da pomognemo jedni drugima, pa ako stvar "hoda" u toliko bolje a ako ne, bar da znamo!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment