Pa iz Bg-a verovatno, ako budem isao uopste
BG-NS-Vrbas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma najbolje bi bilo da idemo u 15 kolona od po dva auta.
Jedno ili drugo, videcemo sta kaze glasanje.
Valjda cemo naci i neki walkie talkie za pocetak i kraj kolone, ako bas treba da se upozoravamo na radare, ali imamo i telefone.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nemoj pogresno da me shvatis ali kad plavi cuju za ovaj skup namestice se svuda po kraju znajuci ko dolazi
Ja sam za uzivanje u predelima i stari put (a tu ima vise murije...)"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
Originally posted by zecNemoj pogresno da me shvatis ali kad plavi cuju za ovaj skup namestice se svuda po kraju znajuci ko dolazi
Ja sam za uzivanje u predelima i stari put (a tu ima vise murije...)
Njih nisu zaustavljaliwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by dr cosworthOriginally posted by Dora
@kosfort, mi to namerno manje ćeš moći jestiKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
stari put nije los mestimicno je uradjen ali ima puno kamiona i traktora i na vecini puta je ogranicenje 40 a ima i policije na dosta mesta,znate kako je polovina meseca a treba para pa ce samo izvirati i loviti na prekoracenja,ja se odlucujem za auto put jer neznam normalno da vozim a i uznemiravacu ljude kroz mesta pogotovo u okolini vrbasa,bio sam u somboru u vojsci pa sam cesto prolazio kroz mesta pa to je strasno kako voze,ja bi pre izgurao auto kroz raskrsnicu nego sto oni voze svi nesto jajare imaju vremena da migavac pa nikad da skrene a biciklista kao u japanuko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
Comment