E, pa stvarno vam zavidim na druženju
.Prvo, nisam mogao da dodjem a hteo sam a drugo, izdao me je i modem tako da sam tek danas on-line.Vidim da je Alfa klub konsolidovan uz jednoglasnu podršku vlasnika mnogobrojnih Hondi i njihovih obožavatelja-ki....Elem, važno je učestvovati, a ja nisam tako da se povlačim da tugujem....Slike su zaista OK a Little je zaista bila svoja na svom....Naravno i ostali su bili....
Nadam se da će biti prilike da se ispravim.
Utisci sa okupljanja...
Collapse
X
-
Eto i ja da sa pridružim žalbi. Razlog je prozaičan, zaspao sam a posle nisam imao ničiji televun da se raspitam za lokaciju.Originally posted by TETAKE, pa stvarno vam zavidim na druženju
Nadam se da će biti prilike da se ispravim. 
A lepo mi čovek reče "idi ćale spavaj"
Pošto bih ja došao Fordom, možda sam po preporuci trebao krenuti u Subotu
Comment
-
-
Ako bi Fordom onda si trebao u petak krenutiOriginally posted by DoraPošto bih ja došao Fordom, možda sam po preporuci trebao krenuti u Subotu
A koji Ford, jel onaj plavi sa sajta il?
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Jedno sam primetio na slici nesto zanimljivo, svi su imali crno na sebi
man in black
prava druzina nema sta
Comment
-
-
Ne, ono je Orion koji sam radio, čovek se bavi plastikom i nabudžio ga je samo tako, sad izgleda još bolje jer ga stalno nešto preradjuje.Originally posted by SaaboAko bi Fordom onda si trebao u petak krenutiOriginally posted by DoraPošto bih ja došao Fordom, možda sam po preporuci trebao krenuti u Subotu
A koji Ford, jel onaj plavi sa sajta il?
Ovo je Siera koja ima kosfort spojlere i nalepnicu ali nema adekvatan motor sem zvuka
Kad reče zvuk, bio sam kod onog Bate auspufdžije i dodje neki klinac da mu se napravi jugić tako da ima zvuk kao BMW, u smislu ne mora da ide al nek se čuje.
Bata mu ladno kaže "nema nikakavih problema, samo moramo pre toga da ugradimo motor od BMW-a"
Comment
-
-
Originally posted by DoraBata mu ladno kaže "nema nikakavih problema, samo moramo pre toga da ugradimo motor od BMW-a"
bas me zanima sta ce meni reci kad budem isao sa SAABom i budem mu trazio 3 cola mm prohrom cevi i fullflow lonce, a jos kad bi i mogao da mi sklepa downpipe od 3 cola mm bilo bi extra
Mislim da bi mi rekao da sam L
D
Comment
-
-
Ma od svega znate napraviti zbrku
Prvo sam pisao 76 mm, pa sam onda stavio 3 cola, a ostalo mm, pa j*bga, a ne bi bilo loshe da je 2mm zid
Comment
-
-
Ma da, to sam hteo da pomenem a zaboravio. Pošto bi bio kao deda Mićun u glupštini red bi bio da otvorim osnivačku skupštinuOriginally posted by bricke da si dosao sa TIM Fordom odmah bi te Alfasi ponudili mestom pocasnog predcednika s obzirom da bi imao najvise komada najvecih spojlera. plus ono krilo ne repu.

Comment
-
-
Ja sam iskren čovekOriginally posted by TETAKSavršeno u skladu sa tvojim avatarom!
Comment
-
-
bad boy, bad boy.. what u gonna do? what u gonna do when they com 4 uOriginally posted by SaaboJedno sam primetio na slici nesto zanimljivo, svi su imali crno na sebi
man in black
prava druzina nema sta 
"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Originally posted by littlebad boy, bad boy.. what u gonna do? what u gonna do when they com 4 u
Comment
-
Comment