Ja navijam da iznervirate Lakija pa da ostvari pretnju...
CANNONBALL TURNIR U MALOM FUDBALU
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mozda da prvo probamo ovako, kao neki test turnir, jer nam je lakse da organizujemo i okupimo ljude, a kasnije moze 100 ekipaOriginally posted by EonA jedan tim CBC-a, ili cak i dva tima...?!?!
Ali ako se dogovorimo i skupimo do 18. naravno zasto da ne, 6 ekipa nije problem, samo je problem u rezervisanuju balona, moramo sto pre da ga rezervisemo, jer posle nece biti slobodnih termina, a kamoli dva za redom ili 3 ako bude 6 ekipa
What is the sound of shit happening?
Comment
-
-
Evo za nekih pola sata cu znati dal ima termina u balonu prekoputa kineza.
Bice nedelja izmedju 14 i 17 ili eventualno subota 16 ili 17 h
AKo bude bilo nekih od ovih termina zakazujem odmah.Cena je 200 kinti po igrachu za 6 na 6.Teren je dovoljno velik ko onaj od juche.Za cenu josh nije 100% al znacu za pola sata.
Eto ako bude tamo slobodno.Mozhemo vec sutra da vidimo i za termin za 18 tj 2 termina.
Comment
-
-
Sri98 ima teren za 18.02. tako da nema potrebe da trazite dalje. Za dodatne informacije obratite se njemu
Comment
-
-
-
Ma otkud mi teren? Ja i sport sa loptom?
Sasha je bio pod izvesnom dozom Lav-a pa nije ukacio da cu da pitam u ponedeljak. Jedino sto je dobro ukacio je da postoje solidne sanse da zarobim teren koji je inace u sali. Znacemo sutra, polako bre.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ako je sala to znachi parket verovatno a to je malo zajebano.
A ovaj termin i meni odgovara ali npr nekad se i izlazi.Pa ono od pola 12 do pola 2 si zarobljen.Kapirate shta hocu da kazhem.
Kad bi bar par sati ranije nashli bilo bi extra svima.
Al ako ne nadjemo nishta drugo slazhem se da ostane.
Comment
-
-
-
Ti nemas taj problem Kanija i onako ne sme tako kasno da izlaziOriginally posted by KanarinacAko je sala to znachi parket verovatno a to je malo zajebano.
A ovaj termin i meni odgovara ali npr nekad se i izlazi.Pa ono od pola 12 do pola 2 si zarobljen.Kapirate shta hocu da kazhem.
Kad bi bar par sati ranije nashli bilo bi extra svima.
Al ako ne nadjemo nishta drugo slazhem se da ostane.
Comment
-

Comment