Prvo velike pohvale HCS-u....Baneru....Nemanji.....Saletu.....(nemojte se ljutit ako sam nekoga zaboravio) ipak nisam pohvatao sva imena.....na predobrom provodu....doceku......getaway-u (koji definitivno necu zaboravit...jedino što mi je žao što nismo imali svoje aute....ali i jazzer je bio opasan) i inim 'eventima' koje smo doživili tamo.....bilo je predobro i nezaboravno i nadam se da ovo nije zadnji meet u BG-u......
Eto i ovim putem pozivam ekipu da dodu do nas u zg........pa da napravimo reprizu.....
Evo konacno i mene posle uspona, padova pa teskom mukom ponovnog oporavka.
Konacno jedan pravi veliki HCS skup (ali samo skup...)!!!
Hvala svima koji su dosli (clanovima, Delti, hondasima, posmatracima i naravno, glavnim gostima iz hrvatske).
Posebno bih izdvojio BaneRa. kome se na zalost, niko nije nasao da pripomogne... Hvala mu u ime kluba!
Na zalost, tamo gde sam inace najjaci, poklekao sam.
Moja ocekivanja, da ce tek na brodu biti prava stvar, pala je u Dunav.
Za ubuduce, ostalima koji citaju ovaj post, siroko zaobidjite Jahting klub!!! . Na pitanje, zasto samo 2 konobara sluze 50 ljudi? Odgovor je: pa tako je na svadbama
No, idemo dalje, i pocnimo vec sad da se pripremamo za jesen!
Jos jednom se zahvaljujem hondafan klubu iz hrvatske, sto su dosli da zajedno sa nama uvelicaju skup. Ekipa im je fenomenalna!
Ja cu sigurno ici u Vel. Goricu na HONDA FAN SHOW 09.06.2007 da uzvratim posetu, nastavim ovo lepo druzenje i naravno naucim kako to rade komsije.
posto je i meni bio prvi skup utisci su fantasticni,sto se tice same organizacije malo je skripalo ali drugari sada znamo sta ne valja pa se za sledeci skup takve greske nece ponoviti. Sto se tice automobila - sareno,imalo je sta da se vidi i pokaze,dosta pametnih ljudi sa pametnim pricama i savetima sve u svemu OK .SVE POHVALE KLUBU!
Comment