Bilo je mesa da se umre, a i onih slatkih pica... Piva jedino ponestalo, ali je na vreme nabavljen novi provijant... Sri i Vedran se bore za prvo mesto u izjedanju velike kolicine mesa...
Evo sad dosao sa skupa, znaci bilo je odlicno, vreme nas posluzilo extra, bilo jedno 20 kola, dosta njih nije doslo, ali njihova greska mesa bilo za duplo ljudi jos nam i ostalo nesto nepeceno, sri popio svo pivo, pa je moralo po novo.
Smarao Ivana za plin za moju Mazdu kaze ide bez problema .
Samo jos da kazem da je Hondi bilo najvise, a onda nas sa Mazdama, pa vi vidite sta se najvise vozi(Alfa nijedna) .
Toliko od mene za sada, idem na rodjendan kod ortaka, pa posto sam trenutno na dial-upu, kasnije stavljam slike.
Trebalo bi ovo cesce, meni je prvi put ali je bilo bas fino, opusteno, cak je i Boost ucestvovao preko Moba( eee sta bi mi bez GSM-a ).
ja sam pocrveneo kao rak!
a sto se tiche skupa, nema potrebe da trosim reci, fenomenalno kao i uvek!
Gomila hrane, pica i toliko pozitivnih ljudi na jednom mestu, sto bi rekli ne mere da ne valja
Stvarno sjajan skup, sa skroz pozitivnom ekipom, ali ipak izuzetno lose posecen s obzirom na broj aktivnih clanova.
Nadam se da ce sledeci skup biti bolje posecen, a da smo ipak na Balkanu, svedoci poseta momaka u "plavom", sa sve komsilukom koji ipak misli da smo sekta.
Bilo Lepo, Shto rekoshe POZITIVNI LJDI.... ne nemislim na ONO!
Eto bio i ja sa Danijelom 9k i Podmladkom!
Bila Tara i Urosh da se druze sa CBC Likovima, na kraju na njima ostaje Buducnost, naravno deca su se svadjala oko Shrafcigera! ...
Stvarno POZITIVAN NEDELJNI DOGADJAJ!
Ono jeste ni jedne Alfe ali je bio jedan vlasnik iste doduše stigao u nekom karavanu ,Audi beše, glavno da auto po?inje na A. Šta napisati ko nije došao kaja?e se ko je bio i on ?e iz raznih razloga. Bili i žandari ali nisu hteli ništa, mislim od pi?a , razumem ih bili po službenoj dužnosti zbog zaludnih komšija koji ostvaruju pravo na tu?u imovinu Livadaru želim da postavi par drvceta nebili sa?uvali pivo od pregrevanja a i nas ubudu?e
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment