Ja se izvinjavam zbog nemogucnosti prisustvovanja manifestaciji i svechano obecavam da cu dati sve od sebe da to ispravim ljutim "rosso" cevapima prvom sledecom prilikom.
Bitno je da je skup bio odlichan. Sledeci negde van grada zbog incidentnih osoba.
i ja sam za livadu naravno ako JapanX nema nista protiv. naravno svaki sledeci put bi trebao biti bolji i organizovaniji sto se stolova, stolica i suncobrana tice. e sad, ne znam gde bi stvarno mogli da se saberemo a da imamo mesta i za kola i za lozenje i loptu i sve sto ovakav vid druzenja nosi sa sobom. dajte predloge...
Ma ova livada je odlicna ako japanx nema nista protiv moze tamo, samo da se najavi skup unapred(iako je to nepotrebno posto je privatan plac) ali cisto da se onemoguce onakvi upadi od strane lokalnog stanovnistva.
extra skup, sta reci Da nije HCS-a propade sve
Evo i par slicica od mene, ali opicilo me sunce pa nisam mnogo "skljoc'o"
A, i rostilj mozda izgleda siromasno, ali ovo je slikano, posle Honde...
ne obazirite se na datum...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Dobro vi ovo pravite....Sledeci put racunajte na mene!Sad posto se moja mnogo ljubomorna polovina uverila da se tamo ne radi stajling&tuning na plavusama nego na automobilima onda sam slobodan da se i ja pojavim iduci put.....
Comment