Utisci sa HFC Show-a u Zagrebu
Collapse
X
-
sta da vam kazem ekipa extra ...
ja sam zabo par puta cak mi je i baner dao kljuceve od svog auta ja sam krenuo da otkljucavam vidim nece....kad pogledam pise genr. hondata...zahebo se ista boja a i sunce i alkohol chine svoje
meet kao meet super puno raznovrsnih sadrzaja ...odusevilo me povlacenje konopca (bice filmica) krivo mi sto smo izgubili u finalu ali ekipa je bila snaznija
kad smo stigli u hotel ja odma zabo da se istusiram i tek kad sam usao provalio sam na sredini da ono cime se ja trljam nije sapun vec gel za kosu...
odmorili se malo i otisli u neku piceriju...(mala neka pice...videcete slike) posle se vratili do stadiona ono udri po narodnjacima....ja pola nisam znao...odlucli ipak da se ne pridruzimo....(sri i marinac su usli)...ostali nazad hotel i spavanje
sutradan obisli zagreb (jarun, centar ,neki shoping centar)...malo se tu zadrzali kupili neke poklone i posle toga brzom voznjom da stignemo na trku f1....
sve u svemu super nema sta....posebno hvala "vodichu" Badly-u ...
slike od sotaloh nema poterebe 10 aprata da se noseI'm not caucasian, I'm championship white
-
-
Opa bio je i S800,a Integrica na sve strane,lepo lepo,dajte jos!
Posle rasklapanja i sklapanja CRX menjaca, konacno stigli i mi sa razdrdanom korpom i bez anlansera. Doduse, i bez toga je u nekim trenucima mogao da spali 200km/h.
Jbg. HONDA je to!
www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Evo i mene....samo da se na brzinu javim.......
Show je bio odličan i još jednom HVALA što ste došli.....vjerujem da je sve bilo ok i da se ziher vidimo ponovo....ili kod vas ili kod nas....budemo se dogovorili........šta da vam kažem.....eto na našem forumu je već brdo slika i filmića....pa bacite oko da sad ovdje to sve ne ljepim........eto...nakon duuugog vikenda...niti danas nije gotovo.......ja upravo krećem na Grobnik jer danas imamo track day sa hondaholics klubom iz švicarske......pozdrav svima pa se čujemo i vidim ose....
2Marinac.....ajd mi samo pošalji onaj link, pa da ti narum knjigu !!
Comment
-
-
Evo, da okacim i ja nekoliko slika
Petak, ka ZG, prvi utisak da je auto put u Hrvatskoj izuzetno prazan
a onda je pocela kisica pa nismo isli preko 180
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
onda je usledio mali odmor u nekom klubu gde je bila ekipa iz HFC i svajcarci
(marinac se sasvim fino snasao u klubu)
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Desno dugme na link, pa save as (dobio sam zalbe ako se suprotno proba)
www.boma.co.yu/hcs/p6090036.mov
www.boma.co.yu/hcs/p6090037.mov
Comment
-
-
-
Fenomenalan skup!
Svaka cast HFC na organizaciji!
Nezvanicna informacija je da se okupilo do 200 Hondi.
Sve vreme su se desavala takmicenja, tako da ni za tren nije moglo biti dosadno.
1. hostese
2. Plesacice
3. moto show
4. ispijanje piva
5. duvanje pervezartiva...........
6. potezanje konopca
7. menjanje guma
8. guranje CRV
9. S800
10 i jos dosta drugih zajebancija
Takodje moram da se pohvalim da je HCS uzeo 2 prva mesta i jedno drugo mesto na takmicenju.
Sta mislite koja
Prvo mesto "Kum" u ispijanju piva
Prvo mesto "Dzoni Lude" u duvanju kurt.na
Drugo mesto "HCS" u potezanju konopca (samo da znam koje popustio)
Moram da naglasim, da je KUM svoju novcanu nagradu podelio sa svim clanovima, tako
sto ih je sve vreme tankao pivom i cevapima
Moram da se zahvalim organizatorima odnosno najvise Tomi, Ivanu i Robiju
koji nam je ustupio garazu za opravku CRX-a i trpio do 21:00h.
Ma moram svima iz HFC da se zahvalim. Super ste momci!!!
Jos jednom, FENOMENALAN skup!!! Vidimo sewww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
Comment