Komentari i fotke - Vrbas streetrace 2007

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Komentari i fotke - Vrbas streetrace 2007

Eto, ja bio danas (Subota), zao mi je sto nisam tamo i sutra.

Samo da napomenem da se cuvate nasviranih paora kad se budete vracali kuci. Mene je veceras jedan opizdio s guza u Corsu. Skenjao mi zadnja vrata i branik. Balavac u Golfu II. E, sto mrzim taj auto , Golf Mk 2 !!!.
    To se desilo u Srbobranu na delu gde su ona 4 lezeca policajca.
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

E jbg!Jesi mu bar uzeo pare???

Ja sam hteo da dodjem ali nema shanse.JBG
    Uzhivajte i sutra...

I love my

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Da ne idemo u off, Corsa ima Casco osiguranje pa nisam hteo da se cimam s klincem. Hteo je da mi auto opravlja neki njegov ujak i brat u Turiji koji su, kao, vhunski majstori, ali me to ne zanima. Pozvali pandure, napravili uvidjaj, napravice zapisnik, a ja s tim u osiguranje i gotova stvar. Malom ide prijava i kazna i opravka njegove kante, ali to je njegov problem.

Samo upozoravam, cuvajte se !!!

U Vrbasu je bilo vrh, kasnili smo oko 1.5 sat
      Oprema za merenje vremena je crkla zbog vrucine, a paori (publika) su neumoljivi. To treba tuci nakovnjem koliko je nedokazano !!! Ne umeju da se sklone ni da im puskom pretis, ne yebu zivu silu, nista i nikog ne postuju !!!

Najinteresantnija trka je bila Kadett 2.0LET vs Yugo 2.0T (Lancia Delta motor) Kadett ide kao po sinama, a Yugo ne moze da se drzi na pravcu od viska snage i manjka trakcije.
      Treba li reci da je Kadett bio brzi niko ne moze da mu pridje na pljuvomet
      Malo sam se vozao u BOOST-omobilu i ide dobro, nema neko ubrzanje koje isteruje iz sedista (kao Kadett ), ali osecam da, kad uhvati auto put, ide kao mecava. Ostale trke su prosle po ocekivanju.
      sri ne ume da krene kako treba, zamagli mu se vid i smori se covek gledajuci "prirodne lepote" i tako to...

Hondasi su doprineli bezbednosti na putu isterujuci publiku s puta i postavljajuci sebe na put , ali su mnoogo cool likovi, sto jes' - jes' .
      Alfisti su imali dostojne predstavnike u stock automobilima sve sa silly-speed ali ne secam se neke njihove pobede?!

Vrh parade su Comi sa Kadettom 1.3 na plin s losim alternatorom i lik s Astrom G 1.7 CDTi karavan koji je izbacio zadnje sediste da bi bio laksi.
      Astra je odrala Kadett-a, ali Kadett je tu iz revijalnih razloga, a Astra ima, verovatno, neke svoje razloge...

Bilo je mnogo toplo. Hondasi su popli svo pivo u Vrbasu ... a nastavak u Nedelju...
      BOOST je jako dobar domacin, sve moze i nema cega nema...
      I jos da dodam da sam, nicim izazvano, bio vrlo srdacno docekan od strane domacina
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

evo i ja sam oko 18 casova stigao u Bec...
        kao prvo zeleo bih da se izvinim svima sto se nisam pojavio uvece na pijanci ali kao sto znate u 48 sati samo dva sata spavanja ne ide,tako da me umor savladao ,,,,znaci probudio sam se oko 10 sati ujutro u nedelju...
        hvala na lepom rednom broju"3" i na isto tako lepom gostoprimstvu...
        e sada malo da grdim mazdase...pa ja sam jedini bio tamo sa mazdom i jedini koji je ucestvovao...sramote jedne ...e sada kako je bilo necu da vam kazem -niste zasluzili
        kadet je VRH....saabovi iskreno nisu ispunili moja ocekivanja,mozda sam ja previse ocekivao
        malo kasnije kada se saberem i dodjem sebi od puta i vrucine napisacu u jednoj drugoj temi bisere koje sam ja i moja supruga usput i za vreme culi za vreme manifestacije..
        ah da moj rodjak sa audijem je napravio prvu provalu na samom dolasku na mesto dogadjanja:
        sunce ti hebem nahebo sam SVE SAMI JAPANCI
        nadam se da cu dobiti od organizatora i vreme koje sam imao u te dve trke koje sam odradio...
        pozdrav
        miki
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

ko je vozio od saabova?

Comment

• ĆOMI
            CBC Senator XXL
            • 31.08.2006
            • 1705
            • Braće Jerković,Vozd
            • Stilo JTD 16V

Igor,Egon i Boost.

Evo ja sam pre 2-3 sata stigao kuci i mogu reci da je bilo FENOMENALNO!!!

Bilo je extra druzenje,zezanje,trke,...ma sve je bilo izvanredno!Kada se malo odmorim,tj sutra,stavicu slike i snimke i izneti jos utisaka.

Moram samo da izrazim veliku zahvalnost Honda Klubu Srbije(zasluzili su da im napisem puno ime,a ne samo HCS) na izvanrednom druzenju i pomoci koju su mi 4-5 puta ukazali usled neispravnosi mog auta!VELIKO HVALA MOMCI!!!

Poseban pozdrav Levelu,Hondi,Johnny B lude-u i njihovom mehanicaru Nebojsi!Najjaci ste momci!
            OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

Samo da se zahvalim svima koji su ucestvovali direktno i indirektno u organizaciji manifestacije.

Pozdrav za Hondase!Hvala momci...

to je sve od mene za danas, premoren sam...
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• zemunac72
                CBC Veteran
                • 08.12.2006
                • 154
                • zemun

mozda je juce bilo dobro ali danas......nista posebno,cak nezadovoljavajuce.
                par automobila su se vrteli i nista vise....polovina neume da startuje kako treba a o motoristima netreba trositi ni slova ni reci. organizator objavljuje pauzu od 15 minuta....ona traje 37....
                jugo se trka sa sabom....saab pobedjuje zato sto je jugo ostao bez goriva....puj pike nevazi....ajmo ponovo....gledalaca je bilo izmedju 50 i 55....toliko je bilo zanimljivo da je covek ispred cije se kuce sve desavalo kosio travu za vreme trka.....
                od svih koji su ucestvovali samo 3-4 automobila su bila ozbiljna

Comment

• Čiča
                  CBC Senator XXL
                  • 14.12.2005
                  • 1621
                  • Beograd, Vidikovac

Sa stanovista domacina "OPCS" mislim da je skup uspeo, ali o tome ostavljam da drugi sude.

Na meni je da kazem sledece, HVALA Hondasi, Alfisti... pojedince ne zelim da imenujem, jer samo je dovoljno reci honda i vec sam pobrkao vise imena

Ovakve se manifestacije spremaju vise meseci i uz podrsku velikog broja sponzora.

Ova nasa... entuzijazam pojedinaca (prepoznace se)(HVALA), dobra volja vecine, zelja da se iz najboljeg auto foruma napravi jos bolji tradicinalni dogadjaj. Mislim da smo na pravom putu.

Zao mi je sto sva vozila nisu mogla da ucestvuju oba dana.

Pobednici po klasama:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                  Atmosferci-prednja vuca
                  Milos Gacesa; Honda Civic

Atmosferci-zadnja vuca
                  Zoran Slavkovic; Suzuki Maruti

Turbo-prednja vuca
                  Denis Vadla; Yugo 45

Detaljna lista ce biti sredinom nedelje

Hvala Vrbasu na gostoprimstvu. Hvala Sabo, hvala Boost, bez Vas i svih ostalih u Vrbasu ovo sve ne bi postojalo.

Vidimo se sledece godine.

Hondasi srecno, racunajte na nasu pomoc, jer to je najmanje sto mozemo da uradimo da Vam se oduzimo

Post je pisan kada sam bio jako jako umoran, tako da se zivinjavam sto sam zaboravio da se zahvalim svim OPCS clanovima i svima koji imaju vece sa Opel markom a svojski su se potrudili da sve prodje kako treba.
                  Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                  "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• SALE
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2005
                    • 841
                    • Banovo Brdo

Bravo za opelase trudili su se muski

Comment

• level3
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2006
                      • 857
                      • BGD, V.B. Karaburma

he he he... dobro zezanje. Bash je super 2 dana. Eh da je ovako bar svake druge nedelje.

Svaka cast Opelistima na organizaciji. Pristojno su se preznojili.

Glavnom organizatoru dajem jedan - (veliki minus), jer je Vrbas ostao nekoliko sati bez piva. Doduse za par sati je i taj nedostatak nadoknadjen ali nemoj vise da se ponovi.

Svi takmicari su mi bili, svaki na svoj nacin simpaticni. Masine su harale uzarenim vojvodjanskim asfaltom i to pravo iz srca vozacha, zeljnih pobede.

Sledece godine HCS preuzima organizaciju. Zato decki spremite se, jer ste najeb@li. hihihihihii

@zemunac72, dodji sledeci put za HCS stand i bice ti mnogo dobro a mozda te nesto i nauchimo.
                      www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

Bilo je odlicno, provod kako treba, organizacija je bila dobra, svako ko misli da je to lako nek proba pa ce videti kako izgleda organizovati nesto iz cistog entuzijazma bez sponzora. Jos jednom sve cestitke OPCS-u na organizaciji.

@mikimazda
                        pa Vocko i ja smo bili danas, mislili ti ces u nedelju.

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

OPCS je dao sve od sebe da urade posao kako valja! Svaka cast momci...
                          Saabovi su mogli i bolje ali nesto im ne ide
                          Astra turbo je objasnila stvari

Odlican provod i druzenje!
                          Power of dreams !!!

Comment

• Cepa D
                            CBC Senator
                            • 28.09.2005
                            • 242
                            • Cerak

Toliko stvari u 2 dana, svaka chast OPCS na organizaciji, Hondashi vi ste totalni ludaci (shto je kompliment). Ovim putem se izvinjavam Sri-ju zbog onog bacanja na zemlju, nisam znao da si ti videcu shta mogu da uradim za onu tortu sa ukusom prasetine. Nazalost za Prasonje se Vrbas josh nije zavrshio, jedno vozilo nam je ostalo tamo i cheka neminovne radove. Vrhunski je bilo, klopalo se kako valja i dolikuje u glavnom zahvaljujuci odlichnom domacinu chika Boostu (morao sam da stavim ono chika jer se osecam uzasno zbog toga shto je "domacin" bez problema lumpovao do jutra dok sam ja sanjao o vecoj turbini ).

P.S. svi pobednici imaju srece jer da me nije mrzelo da se prijavim sa svojim 1,5 CDI chudovishtem svashta bi bilo
                            NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

OPCS, svaka chast momci!!! Jedinstven dogadjaj u Srbiji! Prave ulichne trke! Zhalbe gledalaca su dobrodoshle, ali kada se budu placale karte!

Jedina i prava shteta je shto nije mereno vreme.
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                              X