OPCS, svaka chast momci!!! Jedinstven dogadjaj u Srbiji! Prave ulichne trke! Zhalbe gledalaca su dobrodoshle, ali kada se budu placale karte!
Jedina i prava shteta je shto nije mereno vreme.
ako vas nezanimaju zalbe gladalaca trebali ste da kazete da je trka zatvorenog tipa.....ja nisam mislio nista lose,samo sam izneo svoje misljenje.
takmicarima je bilo lepo,imali su poznato drustvo i zezanje,ali morate praviti manifestaciju koja ce sve zainteresovati
pozdrav svima
Bice zanimljivije svima, tek je drugi put. Treca sreca?!
Sad je tek postalo tradicionalno, sad se zna da ce biti i sledece godine i znace se mnooooogo ranije ceo program, bice i bolja organizacija uz pomoc sponzora (koji su nemonivnost u ovoj prici) i tako to... Ovo je sve dobra volja (i pare) entuzijasta koji zele da pokrenu nesto. Polako.....
Vrlo dobra iskustva stechena za razvoj i izdizanje na profesionalni nivo za sledeci event.
Teorija i praksa su dokazano i ovde otisle par puta razlichitim putevima te bogatiji ovim iskustvima za iducu godinu ( i za neki drugi grad u cilju omasovljenja 201 Streetrace u Srbiji ) znacemo se teoretski prilagoditi za ostvarivanje idealnih prakticnih rezultata sto se organizacije tiche.
Pozz svima i hvala na odzivu.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Stvarno je bilo ok i ja se zahval;jujem OPCSu momci stvarno ste kul i bilo je extra. Zao mi je sto zbog vrucine nismo mogli da saznamo vremena koja smo napravili ali kao sto je neko rekao sledeci put treca sreca. Pozdrav OPCSu i mojim HONDASIMA
ako vas nezanimaju zalbe gladalaca trebali ste da kazete da je trka zatvorenog tipa.....ja nisam mislio nista lose,samo sam izneo svoje misljenje.
Ja malo peckam breah... Obzirom na totalno neprofitni karakter manifestacije, ne treba ochekivati chudesa. Svi su zdravi, zhivi. Mashine su cepale gume, vozachi terali nemilice a pri tome je bilo chetiri-pet automobila koji su u vrhu svojih klasa. I sve to gratis.
Meni je bilo odlicno!
Druzenje, zezanje, pozitivne vibracije
@zemunac - moguce da gledaocima nije bilo zanimljivo, jer je ovo bilo trkanje medju ljudima koji se uglavnom medjusobno poznaju.
Zasto nije bilo "jacih i spektaluranih" automobila ? Pa nije bilo sponzora, ni para, a ni pehara...
@mikimazda - Trazio te ja po Vrbasu, al te ne nadjoh, jer si vec krenuo nazad . Nisam mogao u subotu da dodjem, ali se nadam da ce biti jos prilike da se upoznamo.
Inace osvetlao sam Mazdu u potpunosti
Za jednu manifestaciju "internog" karaktera, sve je proslo super. Jos jednom pohvale OPCS-u, koji su uz dosta lose srece, na kraju uspeli da organizuju sve na veoma dobrom nivou.
Bravo momci!
Pre pocetka trke nekoliko puta je pregazen kabel, koceno je i motano po njemu, sto mogu da pripisem samo organizaciji - redarima, koji su pohvatali sve negde pred kraj dana... Prvi im je put dobro su se i drzali
Comi i kompanija, svaka vam cast, bili ste skroz cool
Mene je u samom startu poceo da tera maler, od toga sto je policija non stop dolazila nesto da me pita... (a ja mrzim policiju)
Dalje stvari idu samo na gore po mene, crkle su 2 od 4 sonde (lasera) sto je onemogucilo merenje vremena i izlazne brzine u isto vreme, vec samo merenje vremena... Da stvar bude gora ni to nije radilo (ustanovilo se kasnije i zasto)
Komplikovana elektronika je dalje zamenjena manje komplikovanom Hondasicom koja je odradila posao
Kao slag na tortu odrao me je pug 307 1.4 HDI sa 68ks ... (ja sam onaj sa sivom 156-icom)
Posle toga sam otisao kuci da lizem rane i probam da popravim spravu za sutra...
Kvar sa laserima je otklonjen u smislu da kineski laseri do tada korisceni nemaju stabilizaciju napona i crkavaju od novih baterija, stavljene stare baterije dok se ne nabave laseri sa regulatorima... u nastavku sprava i dalje nije radila, te sam premerio kabel, kabel je imao ispravne 2 od 5 zica (provodnika) Mozete misliti kako izgleda rucno prepipavati 200m u katran ulepljenog kabela u nadi da cete naci prekid. nasao sam jedan prekid, sad ne valjaju samo 2 od 5
Totalno obeshrabren sam odlucio da u nedelju ostanem kod kuce u nadi da me nece po glavi strefiti klavir ili teg od 16 tona ili asteroid iz svemira...
Da dodam da sam se malo razocarao u Juga Turbo Integrale, koji je obecavao obecavao obecavao i na kraju se usr'o...
Robika jos jednom dokazao da je babo u FWD sto je i ocekivano...
Nadam se da cete primiti moje izvinjenje sto merenje vremena nije sljakalo, i da cete mi oprostiti ovaj put , sledece godine, idemo bez kabla i bez lasera sa nevidiljivim tehnologijama...
Ja cu samo da se zahvalim svima na dobrom druzenju i dobrim vibracijiama. bilo je super, izgoreli smo ko rakovi, bar ja...
kome se nije dopalo neka on sledeci put organizuje a momcima u sljastecim prslucima samo mogu da skinem kapu i kazem SVAKA CAST MOMCI.
pozdrav...
P.S. nisu sve honde brze kao sto se prica...
Svaka cast momci bilo je EXTRA!!!!!
Stvarno bedak za merenje vremena, ali nema veze, vazno da je zezanje bilo kako dolikuje CBS.
@ Zverko
Ocekivao sam mnogo veci otpor od te tvoje male plave "zvercice"!!!
Jos jednom Hvala svima i Veliki pozz za OPCS, Boosta i sve prisutne!!!
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Comment