sad ce vocko da kaze da ka*im ali stvarno ga nisam punio do kraja. pogotovo sto je bilo djavolski toplo, prednje gume napumpane na 2.5 (auto put) i ono sto mislim da je naj bitnije, rooky u ovoj disciplini . u svakom slucaju bice jos ovakvih skupova pa ce neko od vas sesti u plavu zvercicu da je proba . fotke su super a kapiram da je video jos bolji.
poz svima...
@dexoni: matori u tom slucaju ja silazim na 14''.... a i predhodno cemo da sunemo metabond... cisto da bolje klizhe...
p.s za kritike moglo je bolje, vise sam ocekivao pet para ne dam. jos jednom svaka cast sto je ispalo bas onako kako nisam ocekivao tj EXTRA. u svakom slucaju bilo je ko na svadbi. uvek se nadje neko kome je corba bila kisela i koga muzika nije ispostovala. ali po meni naj bitnije je to da je ekipa bila za medalju i nista drugo nije vazno.
e sad mi je jasno....to je ustvari bila traka za vas koji se poznajete....i bas vas briga za nas koji smo dosli da bi vas gledali i uzivali u vasoj voznji i lepim automobilima....bravo za organizatore koji su izbombardovali sve bez neke vece kinte i sponzora ali stavite se u polozaj nas koji smo dosli kao gledaoci i koji recimo nikoga nepoznajemo....dosli smo zbog trka a ne zbog vaseg druzenja....momak sa belom hondom posle ko zna kog pokusaja izjavljuje da mu se auto tek sad PROBUDIO!!!
odlicno zamisljeno,odlicno je sve proslo,svi su citavi i zadovoljni ali gledaoci nisu....nezelim nikoga da uvradim...znam da je tesko organizovati i okupiti ljude ali mislite malo i na druge...ne samo na sebe svoja licna zadovoljstva
Da je to bilo organizovano za nas koji se poznajemo, onda ne bi bilo objavljeno preko neta.
Po tvom postu ispad da smo svi isli jos u osnovnu zajedno.
Ni mi (koji se poznajemo) se nismo oznavali pre godinu, dve, tri - i to je 1 od razloga sto se organizuju razni rostilji, trke i slicno - upoznavanje ljudi, a u situaciji kada je 20-ak ljudi koji se duze znaju bilo ukljuceno u organizaciju, vodjenje racuna da neko ne nastrada, stvarno je preterano ocekivati da se jos okolo ide i upoznaje sa narodom.
Next time, doji na skup, sam, sa devojkom, zenom decom, ortacima i bice sve lakse.
BTW, bile su dve bele Honde
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
u Zemunac ti si za skoro 8 meseci napisao samo 8 poruku, a zadnjih 3-4 danas, mnogo si pasivan samo posmatras sta se desava, ukljuci se u forum i bice ti lepse sledeci put na skupu, rostiljanju itd.
@zemunac:
Trke su zamisljene kao produzenje Cannona i onoga sto se ovde vrednuje, zato i jesu na 201m, a ne na 402m. Organizovali su ih entuzijasti i ljubitelji automobilizma u svom licnom vremenu, od svog novca i za uzivanje svoje i svih pridoslih.
Takodje se propagira normalno ponasanje na ulici i van nje, bez nepotrebnih excesa, jurcanja i sl. Pokusalo se naci vremena i mesta za te namene i uspelo se.
Bilo bi mi draze da je ona sirovina koja me odvalila Golfom u Subotu dosla na trke i posramila se najstrasnije i sebe i svog Golfa, nego sto je jurcao bez ikakvog razloga kroz naselje i spucao me (ili bilo kod drugog, bolje i moj auto nego necije dete).
Takodje bi mi bilo draze da se publika ponasala bar malo bolje,a ne onako k'o pusteni s lanca i vazno je da ih selo vidi... toliko qurcenja bez pokrica na tako malom prostoru davno nije skupljeno.
ali po meni naj bitnije je to da je ekipa bila za medalju i nista drugo nije vazno.
kada sam ovo napisao mislio sam na sve ljude koji su dosli u vrbas bilo da gledaju ili da voze. to sto neki izuzimaju sebe iz ekipe je druga stvar. neka je bilo nas 50 odavde,ja licno tj kroz caskanje i "pricu" poznajem recimo 20 ali isto tako ne mislim da ostalih 30 ne zasluzuje pohvalu. i evo, sada cu za primer da pohvalim Cepu sto je bio tako dobar da dodje u vrbas da gleda a ne vozi a pogotovo sto je ustupio svoje vozilo kao taxi sluzbu odredjienoj osobi.
I evo, sada cu za primer da pohvalim Cepu sto je bio tako dobar da dodje u vrbas da gleda a ne vozi a pogotovo sto je ustupio svoje vozilo kao taxi sluzbu odredjienoj osobi.
Ne samo da je ustupio, nego je i bio taxista, koji se uspesno pogubio po Vrbasu, pa je posle naskakao po meni.
Hocu tortu sa prasetom!!!!!!
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment