Originally posted by Honda
Okupljanje
Collapse
X
-
Nemoj da lazes ljude,Laki ti je u tom trenutku rekao"Pogledaj Alfu",a ti si se momentalno okrenuo.........
-
-
Saabo posalji mi filmcic na mail,ne mogu da ga otvorim
Necu da se branim ali sedeo sam isto tako i u volvo-u,iz NS sam dosao u eskortu,a kroz Bg sam se vozio u skodi,tako da vam teorija pada u vodu......
A piva je ostalo 20 litara..........................
Comment
-
-
Ne mogu da verujem, napisao sam roman od tri strane i sve je otišlo u materinu. Sistem me je odlogovao valjda zbog neaktivnosti i na klik poruke nema više
Comment
-
-
Hm, da li je do sistema ili te josh drzhi onaj red hot chili cevap?!
Ajd' nanovo, ali ovaj put u Word-u.
Comment
-
-
Kasnije, sad trenutno imam preča poslaOriginally posted by killazHm, da li je do sistema ili te josh drzhi onaj red hot chili cevap?!
Ajd' nanovo, ali ovaj put u Word-u.
Comment
-
-
Ma stvaaarrrnnnooo vam zavidim na druženju....Evo sve vreme pokušavam da umočim parče hleba u onu piletinu na žaru ali avaj....Moje odsustvo je neoprostivo, imao sam i vremena i želju i auto ali....nisam imao akumulator(još uvek mi nije stigao).Zaista sam više puta pregledao sve fotke i vidim da je sve bilo OK....Bože zdravlja, napravićemo popravni...i to ne samo za mene!
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ne brini, bice za njega makar Primera. Imam neku kombinaciju za to, zavrsicemo nekako.Originally posted by dranixJedino sto je i onaj Nissan nesto premali......
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
super drustvo i atmosfera ali negde se zagubise one silne Alfe i Honde
jedna Alfa je stigla na cilj i dve Honde ako sam dobro prebrojao, ove druge Alfe i Honde sto se pokvarise pred skup su samo odmogle u statistici.
mislim da su francuzi bili najbrojniji, 2 Citroena i 1 Pezo
cak nas je i vreme zaista posluzilo a metereolozi opet zakazali na srecu
)
posto jos niko nije moram da pohvalim Urosa kao domacina !volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Jes vala, ni parce 'leba nisi isekao. Honda je makar dodavao pivo.Originally posted by luka.lNaravno, sve pohvale Urosu! Stvarno je pokazao sta znaci biti domacin! Ja sam stvarno uzivao...
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Al' sam se na kraju sa tobom pomucio da se manje muci oko pranja onog lonca sa zaostalim cevapima, belim mesom i ostalimsitnim kolacima...Originally posted by sri98Jes vala, ni parce 'leba nisi isekao. Honda je makar dodavao pivo.
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-

Comment