Po istim tim fotkama, ja sam bio jos manje i vozio jos manje. ali sam zahvaljujuci MSN-u dosao do fotki zvanicno najbrzeg po mokroj stazi (nisu hteli da mere vreme po suvom po nalogu Johnnya i Dexonya).
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Momci bilo je 10x bolje od svih ocekivanja. Da sam znao da ce onako ludo biti na stazi zena i deca bi peske isli .
Vozili ste bas muski i sto je naj vaznije ni jedna Honda se nije obrukala(onog sarenka ne racunam).
sve pohvale,dobro zezanje,dobro iskustvo,dobri ljudi...prezadovoljan sam i zao mi je sto duze nisam ostao .
__________________________________________________ ____
ne brisi mi post
LJudi jel to bio i Brick?
a sledeci put dolazim samo da upoznam coveka
vidim i moji mazdasi su bili,vocko je vec sam cuo kao i obicno pravio gluposti po stazi ali nema veze oprastamo mu...
sta da kazem par lica prepoznajem,to su Lude,sri,marinac,itd ostale na zalost ne ali se nadam kada budete pravili sledeci skup da cu doci-casna rec!!!!samo molim vas kad je lepo vreme,bez vetra da me ne oduva
sta reci sta vise ocekujem vrbas u vasem izdanju ili novi skup...
a isto tako se nadam nasem supu mazdasa na prolece pa cete biti zamoljeni da nam pri tome malo pomognete kao mladjem bratu
pozzzzzzzz
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ajde i ja da napisem koju rec. sve ne bi bilo kao sto je bilo da se Honda nije onoliko zauzeo. toliko je covek bio ljut i ozbiljan u nameri da slucajno ne dodje do nekog propusta da sam se zabrinuo da mu faca ne ostane namrstena za ceo zivot. ali posle u tramvaju se otkravio cak je pokusao da proturi glavu kroz grlic pivske flase pa su mu oci malo zapele te su izgledale kao da je clu noc vario bez maske.
momci, svaka cast...
Comment