Jedna ispravka ,na video klipu pise da je moj auto VTI i ja bih voleo ali ako moze neka se prepravi na 1.5 coupe
Sve pohvale Vedranu (hondi) na EXTRA angazmanu da sve protekne kako treba i nadam se da sam kao izabrani predstavnik HONDA CLUBA SRBIJE predstavio hondu na stazi u reportazi za TOP SPID
Ma ekstra si vozio
Samo mi je krivo sto nismo ranije znali da cemo izlaziti na stazu, da se propisno "obujemo". Koliko sam primetio, i ti si imao neke "svakodnevne" gume. A ja da se pojedem, u garazi mi stojao set nizih guma (na felnama) .
Nemoj neko da se zali da mu je bilo hladno ja sam od 9 - 12 bio u majici kratkih rukava jer je na mene palo 5 litara vode u pokusaju da svi zajedno premestimo zuti sator, sto se tice utiska o voznji novih hondi tice bilo je extra gledati kako drugi voze ja nisam dosao na red, na stazu sam izasao jednom ali je dexony seo sa mnom i govorio mi kako da vozim vidi se da covek zna znanje mnogo mu hvala, zbog toga cu mu oprostiti sto mi je za malo noge prebio glavcinom.
Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Od novih sam samo to vozio po stazi i glavni utisak je nakon sto se naviknete na milion dugmica raznih da auto lepo lezi, na ljljua se mnogo, fino se vrti i kao svaki dizel solidno povlaci iz niskih obrtaja
Putnici pozadi su se ipak malo vise zalili na ljuljanje i "letenje" pa zadnjoj klupi, ali mi se cini da to ipak nije zbog ostrije voznje vec zbog toga sto je noca koza pa sve klizi.
Gume bi mogle da budu i drugacije, da bolje drze, dosta su cvilele (manje nego Johhnyeve) ali ipak to nisu neke track varijanta.
Sve u svemu, solidno, ali je ipak 2 kruga malo.
Menjac, kao po obicaju, lagan i precizan.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment