Najpopularnije teme na Cannonu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gazda Milutin
    CBC Senator
    • 31.01.2008
    • 267
    • Pancevo

Zamiranje tema

Pozdrav svima sa foruma.

Ja sam se ,naime, na forum i registrovao tek poshto sam vise meseci pratio "ozbiljne" teme, kao gost, sa istog i tek pri registraciji dobijesh "ikonicu" HOTTIES itd.

Hotju reci da se ljudi na forum registruju zborg razmene mishljenja oko konkretnih problema pa kad vide "extras" udare na zezanje.

I ja sam pregledo' HOTTIES i prepucavanja na njemu i mic-po mic ubi 2 tchuke vremena. JEZIVO! A izasao sam na forum prvenstveno da reshim neke svoje konkretne probleme koji, usput, nisu nesto ALARMANTNO strashni ali eto, odem na HOTTIES i propast.

Hotju retji da HOTTIES i ostalo zezanje mora postojati na forumu jer ljudi se na taj nacin opustaju i eto, forum zivi i za ozbiljne teme.

Zezanje je super za sve ali sam isto tako primetio da kada nekog pripadne muka zaistinska oko njegovog problema se sjati buljuk ljudi spremnih da mu konkretno pomognu. TO JE ONO ZBOG CEGA TJU SE TRUDITI DA OSTANEM AKTIVAN CLAN. Ljudi nesebicno dele svoja iskustva izmedju sebe a posle prebucavanje na zez postovima.

To je pravi duh forumaski - red "ozbiljnosti - dva reda "zez"

'Ajd zdravo
    - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

Working...
    X