Evo i mene sad stigo, posto sam Vocka ostavio, bilo je super, Nislije nas lepo docekali i ugostili, kisa nas pratila sve vreme po povratku pa se islo malo laganije, ali sve u rok sluzbe , ajde dajte slike.
Super ste stigli
Bilo je odlicno, profi klopa, profi kolica
Ja sam provozao sva vozila koja su bila, mislim da je jedan decko koji je ucio voznju blizu nas malo nahvatao strah od nase (moje ) voznje
Bilo je super! Još samo da navatamo Milannika da nam pokupuje šta je već kome polomio i odvalio, ručicu menjača, prekidače za brisače, dugmiće za električne prozore, bravice za kasete i poneki homokinetički...
Ja sam cak pokusao da Vocku i Ivanu docaram lepotu zadnje vuce, ali iz objektivno-subjektivnih razloga se bas i nisam proslavio ( u prevodu-bilo mnogo suvo, a i okolna publika bas i nije sa simpatijama ispratila predstavu)
Baš me čudi, ovo za neraspoloženu publiku, udući da smo mi, koji smo bili 500 metara dalje, čuli paklenu škripu guma vrlo jasno i glasno. Publika koja je bila u prvim redovima je imala privilegiju na još 50 dB...
Bilo je super! Još samo da navatamo Milannika da nam pokupuje šta je već kome polomio i odvalio, ručicu menjača, prekidače za brisače, dugmiće za električne prozore, bravice za kasete i poneki homokinetički...
Sta da kazem, lako je meni doso bez auta pa mogao da maltretiram vase
Comment