i ja sam za, i mislim da i drugima nebi smetalo. Daj da pravimo tu konacnu listu, i pocinjemo vec jednom. Neka se pare skupljju po timovima, odaberemo neki nocni ili vikend termin. Neka da neko predlog u sta bi mogli da igramo (ili se to vec zna). pozz
Sto se tice timova sto se mene tice mozda bi i najbolje bilo da skupimo timove unutar cbc-a...Tipa neki mixovi da padnu..bice dosadno ako budu samo klybovi,mislim niko ne brani da se organizuje klub i da igra
Ako ova ideja prodje mogao bih odmah da istrcim sa ekipom(sa cbc-a.naravno)
hm pa bar opelasa ima dosta, ok da se pakuju predstavnici timova koji imaju jako malo clanova. Mislim da bi prvih cetri, pet timova moralo da bude unutar auto kluba i da naravno ne moze clan ARCS recimo da igra za OPCS (bez obzira da li je u timu ili ne) To je drz ovog turnira.
Zasto mislim da nije dobar predlog? Recimo, ti igras fudbal ekstra, trenirao si ceo zivot. I naravno da na forumu ima dosta tebi slicnih, ako ih skupis na gomilu imaju sve da iskidaju. Ali ako u svakom timu ima po recimo dva igraca dobra to je vec mnogo realnije.
Zasto mislis da ce biti dosadno ako budu timovi? Los fudbal ili nest drugo?
Mislim da nije poenta ako neko ne zna da igra da odustane, vec ako postoji dobra volja, sto da ne bude u timu. Meni je licno muka od tog igranja na "noz", gde se svaki termin neko povredi.
To je moje misljenje, ali na kraju sve jedno samo da igramo. pozz
Comment