Ljudi racunajte na mene! Toliko sam cekao na ovo!
@ drugari from OPCS
Nije me bilo dugo zbog obaveza, ali sam spreman (u treningu) i ne zelim to da propustim!
ma van cbc a je totalno glupo. ja sam do pre neku godinu igrao 5 termina nedeljno, onda operisao koleno. mogu da sastavim bar tri tima, nije to to.
Trebalo bi da se ljudi sa CBC malo vise druze i bolje upoznaju. Sve ostalo je u drugom planu. Na kraju krajeva nije ni bitno ko ce pobediti. Ako dovlacimo ljude sa strane, ja se licno povlacim. To mogu da igram svaki dan.
Sada onaj mix sa cbc a deluje jos i kao razuman predlog. pozz
Sto se tice timova sto se mene tice mozda bi i najbolje bilo da skupimo timove unutar cbc-a...
Niko nije spominjao van CBC-a
@dare156
Originally posted by dare156
Meni je licno muka od tog igranja na "noz", gde se svaki termin neko povredi.
Pa samo iz ovog razloga je i bio moj predlog (poucen iskustvom od prosle god,kad je doslo do malog koskanja,al da probamo i to da izbegnemo) da se pomesamo unutar CBC-a samim tim bi dobili vise timova i zasigurno da bi bilo zanimljivije
Ovako 4 tima svako sa svakim i cao u kafanu
Al o5 bas naprotiv moze da ispadne ok zato sto se svi znamo iz klubova pa da opalimo za*ebanciju
Ajde bre stvarno ljudi dogovorite se...da opalimo jedan turnir pa kud puklo da puklo.. Ide lepo vreme mozemo i na adi da se okupimo, svejedno, bitno je druzenje.
@Spooky
Ti si zastava team, ajde da postavimo temu u zastava teamu da se skupimo i da se organizujemo?
Aj kao da kazemo da nas ima bar 4 ekipe, pa bi lagano mogli da krenemo u potragu za treminom pa taman dok se i to odradi ako ima jos ekipa samo se ubace u pricu........
Juce sam cuo da u nekoj osnovnoj skoli, u Omladinskih Brigada i u onom balonu na bezaniji ima"dosta"termina pa ako neko ima brojeve tih sala ili zivi blizu nek proveri............
Comment