Da li mogu da primetim, ali HCS je klupski ovde najbrojniji...
I CBC skup 2008-------Pripreme za roštilj....
Collapse
X
-
Jomini, u 10.30h kod naplatne, taman dok stignem do Budisave po neke stvari, i eto me na putu.
Kada predjem most kod Beske, zovem te, tebi treba 5 minuta do naplatne rampe, pa se srecemo..
I nemoj da mi juris, em si turbo, em ti letnje gume, em ja 2 zene i drugara, pun hrane i na plin...i 1.6...
Ma, sad cu da te okrenem na mob bre..
Johny B Lude, vidimo se tamo..Mali azijski konvoj..
Comment
-
-
sa tvojom?Originally posted by zverkoa zena da malo razmeni iskustva sa ostalim zenama da vidi da nije sama u svojim mukama
ja sutra idem sa vracara putem zarkovacke njivade, ako nekoga kojim slucajem treba da pokupim usput ili manje usput neka PP (ne kontam ono svako svojim autom a najcesce po 1 u autu... a i stvarno ce biti guzve ako 90% dodje solo svojim kolima)
Comment
-
-
Znam ja, samo se ti dovuci do interaOriginally posted by TRIO_driverCekajte nas, ja nemam pojma gde je livada, a jos manje gde da kupim meso, pa da uzmem usput..
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Stvarno će biti žena i sitne dece?Originally posted by zverkobice lepo vreme i nadam se da ce se osusiti ovo sto je kisilo do malo pre. jomini povedi zenu i dete. mal ce imati drustvo a zena da malo razmeni iskustva sa ostalim zenama da vidi da nije sama u svojim mukama
San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
-
-
ako je tako onda ti volis uniformu i gola ****ta
Comment
-
-
To mi je u opisu posla, ne mogu protiv toga!
Uniformu moram da nosim a kad je stani-pani ne pitas jel unesreceni ima na sebi odecu ili je go ko pistolj.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-

Comment