Zdravo se vikam Kire inaku sum od Bitola Makedonija, momentalno vozam golf 4 TDI pocnuvam svoj biznis kako avtomehanicar pretezno rabotam so Volkswagen grupacija imam dijagnostika za istite se nadevam deka ke imam dobro druzenje na forumov pozdrav.
Veliki pozdrav svima.Zovem se Bojan iz okoline Beograda sam,a vozim audi 200 turbo quattro i opel corscu c 1.7 di.Vec neko vreme pratim forum,bavim se mehanikom elektronika mi je slaba strana, ali ako nekom mogu pomoci svojim skromnim znanjem nije zgorega.Isto tako se nadam da ce i meni pomoci neki mnogo strucnij ljudi pogotovo oko tjuninga ovog mog gorepomonutog audija.Unapred se radujem buducem druzenju.
Pozdrav svima. Zovem se Dejan, i iz Beograda sam. Dugo citam ovaj forum kao anoniman i mogu vam reci da je najbolji. Mnogo dobrih ljudi koji su ljubazni i radi pomoci sa savetima. Ja licno vozim Nissan Primeru 93' 2000 kubika automatik, i tek se spremam da prolijem pare u njega, ujedno mi je i prvi auto.
Pozdrav narode , ja sam Igor iz Subotice , bavim se uvozom i carinjenjem automobila , sve što vas zanima u vezi sa tim rado ću vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja
Pozdrav svima, zovem se Zvonko. Iz Subotice sam i ponosam sam vlasnik Citroen Saxo 1.4 VTS vozila. Imam dosta veliko iskustvo sa vozilima i rado cu pomoci svakome, Samo pitajte
Comment