djape

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djape
    CBC Početnik
    • 14.06.2012
    • 1
    • batajnica

djape

pozdrav svima majstor za podizace nadam se da mogu pomoci
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

nesto radis pogresno.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Bingodalton
      CBC Senator XXL
      • 12.11.2012
      • 316
      • Novi Sad
      • GP 1.9 JTDM Sporting

Pa vidi ovako Djape, kad su vrata zatvorena, problema nema. Problema ima kad su otvorena, sto znaci da nesto unutra pocne da pritiska prozor ili pomera mehanizam. Kad je prozor skroz spusten, nema problem sa otvaranjem i zatvaranjem vrata, isto i kad je podignut. Ali ako je prozor na pola, recimo spustis ga 15-tak cm da malo ulazi vazduh i krenes da otvaras vrata, tacno vidis da prozor pocne da se pomera, i ako se ne zaustavis sa otvaranjem verovatno bi pukao kao sto se vec desilo. Nesto me mrzi da proveravam opet. Bitno je da se u tom trenu vidi da se prozor pomera i pocne da skripucka, napne se nekako.

Moje pitanje je da li je moguce da je to do podizaca? Nisam gledao mehanizam unutra i sta se desava kad se otvara i zatvara, ali cu izgleda morati da skinem tapacirung da to proverim sam.
      Zanimalo me je strucno misljenje ako ovako mozes da kazes sta mislis da je u pitanju.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

cekajte ljudi, o kojoj temi se radi. pisete u predstavljanju clanova.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

BingoDalton piše na PP a Djape odgovara na forumu, nema druge jer odgovara ciljano.
          Obrisao sam poruku sa pitanjem još juče ali se saga nastavlja
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

gledam sa telefona i nista mi nije jasno. sad gledam na racunaru i opet mi nista nije jasno.

Comment

• Bingodalton
              CBC Senator XXL
              • 12.11.2012
              • 316
              • Novi Sad
              • GP 1.9 JTDM Sporting

Ha

Ja sam kriv ljudi

Kako covek pomenuo podizace, ja se setio pa mu napisao poruku...a kako li je tek sad odgovorio, a Dora obrisao poruku kako kaze odmah, to zaista ne znam.

Ovo je bilo brzinski jer nisam blizu automobila.
              Kad mi bude blize, otvoricu temu, pa cemo doci i do resenja, da znaju i drugi. Taman se setih jos par problema.

Comment

Working...
              X