sta sad da kupim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dulefun
    CBC Početnik
    • 07.08.2013
    • 2
    • Kursumlija
    • corsa c

sta sad da kupim

Ako nisam pogresio evo >
    Imam 47 godina ali ne bas mnogo srece sa automobilima. Zivim u Kursumliji a do sada sam vozio: opel rekord 1,9 '76, pa bubu WV skoro 14 godina, i na kraju opel corsu c, 2004, benzin 1,0. E ovu poslednju jos imam a kao da je nemam jer mi je u martu (kod majstora) posle zamene lanca i pri isprobavanju istog otkacio klip i izbio blok. Posle 5 meseci trazenja resenja resio sam da idem iz pocetka. Trampicu ovo sto je ostalo od corse i hocu forda ! Ako je ovo previse za predstavljanje izvinjavam se!Zelim da razmenim iskustva naucim nesto ali i da nabavim auto koji ce mi sluziti za porodicne potrebe.Corsa me je dobro sluzila dok nije riknula.
    Rado cu svoja iskustva preneti drugim clanovima, puno ocekujem od ovog uclanjenja i nadam se da uz vise znanja napokon imam manje problema sa autom. Pozdrav svim clanovima !

Ocekujem da mi ovaj forum pomogne oko kupovine automobila!
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

na zalost, pogresio si.

ovde ide ono standardno: dobar dan, ja sam taj i taj, volim sve sto vole mladi i navijam za crvenu zvezdu sa najlona. ili proleter sa slane bare.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
    X